SE_DriverPage

Benify Summit 2023

Tävla och vinn tre miljövänliga biltvättar från Woshapp

Fråga 1: Vilken var den populäraste bilen att privatleasa under 2022?
Fråga 2: Vilken av följande var den mest sålda elbilen under 2022?
Fråga 3: Vad av följande ingår inte i fullserviceleasing med Arval?
Kontaktuppgifter
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Om Arval

Om Arval

Världen förändras, vi blir mer och mer mobila men ibland kan det kännas krångligt att navigera bland alla olika mobilitetslösningar. Tjänstebil, personalbil eller privatleasing? Vilket alternativ är bäst? Vi kan hjälpa dig att hitta just din mix som passar dig och ditt företag. Att du både spar tid och pengar är en välkommen bonus.   

Som marknadsledare i över 30 år har vi en meritlista du kan lita på. Våra över 8000 medarbetare i 30 länder tar dagligen hand om 1,6 miljoner bilar på vägen. Den stora omfattningen av vår verksamhet innebär att vi kan köpa fordon och tjänster i bulk och överföra besparingarna till dig - vår kund. Vi är också en del av BNP Paribas, en av de största bankerna i världen.


Privatleasing med Arval

Att privatleasa en bil via Arval är i princip detsamma som att hyra en bil under en längre period. Du betalar en fast månadsavgift för den avtalade perioden. Du har full överblick över dina kostnader för de 36 månader som våra privatleasingavtal vanligtvis sträcker sig. Service och underhåll av bilen ingår alltid i ditt privatleasingavtal via Arval. Det gör att du slipper dessa oförutsedda kostnader. Du slipper också oroa dig för en eventuell värdeminskning på bilen inför försäljning. Vid slutet av avtalsperioden lämnar du tillbaka bilen på någon av våra återlämningsplatser, därefter sköter Arval resten. Enklare än så blir det inte.

Läs mer om Privatleasing med Arval

 


Personalbil med Arval

Konceptet personalbil innebär att i princip alla som vill kan få en förmånsbil via företaget. Detta bekostas genom löneväxling, ett kostnadsneutralt erbjudande från arbetsgivarens sida. En attraktiv förmån som många gärna tar del av och ser som en klar fördel hos en arbetsgivare. Arval tar hand om service och administration.


Operationell fullserviceleasing med Arval

Företag outsourcar ofta tjänster som inte tillhör kärnverksamheten till specialiserade aktörer. Samma logik gäller med operationell fullserviceleasing. Här lyfts riskerna i samband med vagnparken samtidigt som tid frigörs till att fokusera på det ni gör bäst: att driva ert företag. Du betalar ett fast belopp per bil och månad, istället för finansiell leasing eller privat ägande där kostnaderna kan variera. Du kan därför budgetera dina kostnader och lita på att de hålls under kontroll och vi administrerar all hantering som service, underhåll, reparationer, försäkringar och administration av dina fordon.

Läs mer om fullserviceleasing

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller låt oss kontakta dig

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt