Om Arval

7 000 PERSONER MED FOKUS PÅ MOBILITET

7 000 Arval-anställda i 29 länder, arbetar för att hantera din vagnpark - och dina risker.

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Nyligen utökade Arval sitt kundsegment till privata kunder. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av ca 7000 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1,3 miljoner fordon världen över (december 2019).
Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, den längsta stående strategiska alliansen inom vagnparkshanteringsindustrin och är världsledande inom vagnparkshantering med tre miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen.

Left column

VÅRT UPPDRAG

Vårt uppdrag är att leverera en komplett leasinglösning för fordon till ditt företag, oavsett storlek.

Arval ger dig inte bara vad du ber om, vi går även ett steg längre. Allt sedan starten för ett kvarts sekel sedan, har vårt uppdrag varit att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark. Erfarenheten har lärt oss att företag behöver en kostnadseffektiv och heltäckande vagnparkslösning. Vi håller vad vi lovar - och strävar alltid efter att ge dig ännu mer än så.

Right column

VÅRT LÖFTE

Vi på Arval anstränger vi oss dagligen för att hålla våra löften, och när det är möjlgt mer än så.

När du anlitar Arval, får du ett helt team av professionella och motiverade medarbetare som gärna hjälper dig. Våra anställda trivs med sitt arbete, vilket är ett resultat av att vi erbjuder kontinuerlig utbildning på Arval Academy, delar återkopplingen från våra kunder samt erbjuder karriärsmöjligheter över hela världen där Arval är närvarande.

ARVAL, ETT FÖRETAG SOM TAR SOCIALT ANSVAR

Fieldsandmountains

VÅRT EKONOMISKA ANSVAR

Vi hjälper våra kunder att göra rätt val när det gäller TCO (total cost of ownership).

VÅRT SOCIALA ANSVAR

Vi ger våra kunder rådgivning och hjälper dem att utarbeta en tjänstebilspolicy som är rimlig och rättvis för både företag och förare.

VÅRT SAMHÄLLSANSVAR

Vi erbjuder säkerhetsutbildning, identifierar förare som kan vara i riskzonen, och se till att bilarna är väl underhållna och försäkrade.

VÅRT MILJÖANSVAR

Vi är ISO 14001 certifierade, rekommenderar bilar med utgångspunkt från nivån på deras CO2-utsläpp och erbjuder kurser i eko-körning. Klicka här för att se vårt ISO 14001-certifikat. Vår miljöpolicy finns här.

Left column
MyArvalmobile
Right column

DIGITALA TJÄNSTER SOM UTFORMATS SPECIELLT FÖR FÖRARE

Arval erbjuder dina förare den allra senaste tekniken. Våra appar ger information om användningen av bilen och hjälper användare att förbättra sitt körsätt.

My Arval Mobile Med denna app, får användare specifik information om bilen och de handlingar de behöver, när och där de behöver det. Företaget kan därmed spara värdefull tid och pengar. Appen (som finns tillgänlig för iPhone och Android-användare) har kartor som visar de närmaste service- och underhållsverkstäderna, ett dokumentarkiv, användarstatistik och meddelanden från Arval. Användare kan beställa tjänsten direkt via sin smartphone eller surfplatta, och de kan även få tillgång till användbara dokument.

My Arval Mobile tillåter användare att komma åt:

  • Kilometerrapportering
  • GPS-teknik
  • All information om bilen och nedräkning till ersättningsdatum
  • Direkt tillgång till Arvals telefonsupport dygnet runt
  • Karta till service- och underhållsverkstäder
  • En beställningstjänst för service
  • Ett dokumentarkiv
  • Kvartalsstatistik

Appen finns att ladda ner på Appstore eller Google Play.