Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Leasing med dig i centrum

Med Arval blir billeasing personlig

Vårt fokus är att lära känna dig och din verksamhet. Många människor betraktar leasing som en B2B-tjänst, men vi menar att vi bygger personliga relationer: det är det vi menar när vi säger att vi gör billeasing personlig.

En kontakt som känner ditt företag väl


Din Account Manager ansvarar för den dagliga samordningen av din vagnpark och kommer att vara den fasta kontaktpersonen för dig. Oavsett vad ärendet gäller - kanske att förhandla fram de bästa lokala avtalen eller att administrera service och reparationer - kan du lita på att frågan hanteras av en expert med stor kunskap om din verksamhet.

Ett kundteam säkerställer effektiv hantering av din vagnpark

Vårt kundteam sätter alltid dina intressen främst. Din utsedda Account Manager är den centrala personen som du och din organisation har regelbunden kontakt med. Denne har i sin tur ett nära samarbete med ett kunnigt Account Team som ordnar med inköp och leverans av bilar och mera.

Med vår unika struktur ser vi till att vi alltid är närmare våra kunder än våra konkurrenter. Hos oss får du alla fördelar förknippade med en global organisation, samtidigt som du alltid har kontakt med ditt egna lokala kontor på Arval. Det är så vi ser till så att våra relationer aldrig förlorar den personliga touchen.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing