Account Manager

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
2 till 5 år
Kunskapsnivå: 
Nyexaminerad
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Ditt uppdrag: 

Arval är en av världens ledande aktörer inom fleet management.  Vi är specialiserade på fullserviceleasing av fordon och erbjuder skräddarsydda lösningar för bilparker till våra kunder som består av små-, medelstora och stora internationella företag. Arval hanterar mer än tre miljoner fordon i 50 länder 

Detta är en nyckelposition i ett internationellt leasingbolag där din arbetsinsats i högsta grad lägger grunden till vår fortsatta framgång.

Dina arbetsuppgifter

Som AM hos Arval är du centralgestalten i säljorganisationen. Du har det yttersta ansvaret för våra befintliga kunder och är deras primära kontaktperson. Du hanterar alla ärenden som har med deras bilpark att göra. Du hjälper kunderna att uppgradera sin bilflotta, hanterar service- och skadeärenden, hanterar förändringar i bilpolicies, hittar nya möjligheter till att förändra eller utöka vagnparken.

Den största delen av din arbetstid spenderar du i telefon där du pratar med kundernas HR avdelning, deras fleet managers och självfallet förarna. Rollen har stora likheter med en Inside Sales Manager men utan personalansvaret.  Du kommer att ha ett ansvar för ca: 1000 fordon

Önskad profil: 

Vi tror att vår nya AM har följande erfarenheter och egenskaper:

- En kandidatexamen inom något av områdena ekonomi, finansiering, marknad

- Erfarenhet från försäljning och kundservice, gärna från bilfinansiering/ leasing

- Noggrann och strukturerad

- En rådgivande person som agerar snabbt på samtliga kundärenden

- Du gillar att kommunicera via telefon och mail

- Har ett intresse för bilar och finansiering

- Lösningsorienterad med ett dedikerat kundfokus

- Körkort

Du får ett utmanande arbete i ett internationellt företag med hög energi och med utmärkta karriär och utvecklingsmöjligheter. Du kan vara en del av laget, om du har lust och förmåga att gå framåt tillsammans med kollegor.

Vill du vara med?

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel.: 076-000 1863 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker här:

http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/2194-account-manager-befintliga...

Om Arval BNP Paribas: 

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas rörlighet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 000 anställda i 28 länder och företagets totala leasingflotta består av 1 000 000 fordon världen över. Arval är medlem och en av grundarna till Element-Arval Global Alliance, den längst stående strategiska alliansen i branschen för vagnparkshantering och globalt ledande med 3 miljoner fordon i nästan 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval kärnaktiviteten för Retail Banking-delen.

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04