Business Manager

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Referensnummer: 
SE-12956
Ditt uppdrag: 

Nyckelposition i ett internationellt snabbväxande leasingbolag med stora möjligheter att påverka bolagets fortsatta framgång. 

I positionen som Business Manager kommer du ha en central roll i Arvals tillväxtresa på den svenska marknaden inom operationell billeasing. Du bearbetar strategiskt och systematiskt nya kunder samtidigt som du utvecklar affärerna med  befintliga konton. Som Business Manager ansvarar du självständigt för hela säljprocessen av leasingavtalslösningar B2B från säljbesök till avslut och uppföljning.

Önskad profil: 

Vi söker dig som har gediget track record inom tjänsteförsäljning. Du bör ha stort engagemang och driv att skapa resultat samt genuint intresserad av långsiktiga affärer. Du inger förtroende, är lyhörd och har lätt för att bygga relationer på ett affärsmässigt sätt.
Vi ser att du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser även gärna att du har en kandidatexamen inom ekonomi, finansiering eller marknadsföring. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en stimulerande och utmanande roll med stor frihet under ansvar. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett starkt internationellt bolag med hög energi och framåtanda. Du utgår från kontoret i Danderyd där den mesta tiden spenderas men har hela Sverige som din marknad, dvs du kommer emellanåt vara på resande fot till främst storstadsregionerna.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12956) snarast. Eventuella frågor besvaras av Magnus Wigernäs, konsult på Mercuri Urval via 070 928 26 66 eller Adam Bergström, konsult på Mercuri Urval via adam.bergstrom@mercuriurval.com alt. 070 928 29 87.

Om Arval BNP Paribas: 

Om Arval:

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 500 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 028 142 fordon världen över (december 2016).

Om BNP Paribas:

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 74 länder och har fler än 190 000 anställda, varav 146 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd. I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning i Europa. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet.

www.bnpparibas.se

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04