Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Business Manager

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Affärsutveckling
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Senior
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Ditt uppdrag: 

Nyckelposition i ett internationellt snabbväxande leasingbolag med stora möjligheter att påverka bolagets fortsatta framgång. 

I positionen som Business Manager kommer du ha en central roll i Arvals tillväxtresa på den svenska marknaden inom operationell billeasing. Du bearbetar strategiskt och systematiskt nya kunder samtidigt som du utvecklar affärerna med befintliga kunder. Som Business Manager ansvarar du självständigt för hela säljprocessen av leasingavtalslösningar B2B från säljbesök till avslut och uppföljning.

Önskad profil: 

Vi söker dig som har gediget track record inom tjänsteförsäljning. Du bör ha stort engagemang och driv att skapa resultat samt genuint intresserad av långsiktiga affärer. Du inger förtroende, är lyhörd och har lätt för att bygga relationer på ett affärsmässigt sätt.

Vi ser att du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi ser även gärna att du har en kandidatexamen inom ekonomi, finansiering eller marknadsföring. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en stimulerande och utmanande roll med stor frihet under ansvar. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett starkt internationellt bolag med hög energi och framåtanda. Du utgår från kontoret i Danderyd men har hela Sverige som din arbetsfält, dvs du kommer att spendera en hel del av din arbetstid på resande fot, främst till storstadsregionerna.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Skicka den via formuläret på denna sida.

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04