Proaktiv fordonsteknisk rådgivare

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Ditt uppdrag: 

Arval inleder nu en ny och spännande era i Sverige med 100 % fokus på den operationella leasingaffären. I och med detta utökar vi nu vår organisation med positiva, serviceinriktade och proaktiva medarbetare som vill vara med och etablera Arval på den svenska marknaden.
Rollen som proaktiv fordonsteknisk rådgivare innebär att du blir en viktig del av vårt företag, där du påverkar och formar nya arbetssätt som placerar oss i leasingbranschens absoluta framkant. Du får en nyckelroll, där du säkerställer att våra fordon är välfungerande och i säkert skick. Det innebär att du också snabbt erbjuder din support och vägleder kunderna när det oförutsedda inträffar. Du har löpande kontakt med verkstäder inför reparationer och service samt ansvarar för teknisk kontakt mellan kund och verkstad. Din insats bidrar till att våra kunder erhåller bekymmersfri mobilitet.

Utöver förstklassig rådgivning innefattar rollen också löpande administration som t.ex. fakturahantering, där du med din fordonsexpertis, granskar och godkänner fakturor och ser till att allt faktureras enligt plan. Du blir en fordonsexpert internt och du stöttar dina medarbetare med råd och tips i alla fordonstekniska frågor. Med din hjälp kan vi ge hög service och fatta kloka beslut.

Önskad profil: 

För att matcha rollen har du en fordonsteknisk bakgrund, där du idag jobbar eller har jobbat på en verkstad eller inom bilhandeln i minst ett par år. Alternativt har du fordonserfarenhet från ett annat leasingbolag eller från försäkringsbranschen. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift och har goda allmänna dator- och systemkunskaper.
Som person är du strukturerad och noggrann vilket gör att du är bra på att hantera många olika typer av ärenden under samma dag. Du är en servicemänniska ut i fingerspetsarna och brinner för att göra kunden nöjd. Du är dessutom en god kommunikatör, vilket kommer väl till pass i en roll som innefattar många kontaktytor. Om du dessutom delar vårt stora intresse för den svenska fordonsmarknaden så kommer du att passa in mycket bra hos oss.

Vi erbjuder
Hos oss finner du ett starkt bolag under tillväxt. Eftersom vi befinner oss i en ny fas så kommer du att få vara med och utveckla vårt företag och din insats kommer både att synas och göra skillnad.
Våra medarbetares utveckling är oerhört viktig för oss och du kommer att få tillgång till kontinuerlig utbildning och ständig utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av konsultchef Catrin Fjellström, 08-40914447.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR:
http://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/proaktiv-fordonsteknisk-radgivare-3/

Om Arval BNP Paribas: 

Om Arval

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas rörlighet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 400 anställda i 28 länder och företagets totala leasingflotta består av 1 028 142 fordon världen över (December 2016).

Arval är medlem och en av grundarna till Element-Arval Global Alliance, den längst stående strategiska alliansen i branschen för vagnparkshantering och globalt ledande med 3 miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval kärnaktiviteten för Retail Banking-delen.

www.arval.se

Om Element-Arval Global Alliance

Hanterar mer än tre miljoner fordon i 50 länder, gör att våra kunder dra nytta av en omfattande global skala, expertråd, digitala verktyg, global rapportering, harmoniserad service och ett account team med en enda kontaktpunkt. Element-Arval Global Alliance är den längsta stående strategiska alliansen inom fordonsleasingindustrin och världsledande inom vagnparkshantering.

www.elementarval.com

Om BNP Paribas

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 74 länder och har fler än 190 000 anställda, varav 146 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd.

I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet.

www.bnpparibas.se

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04