Senior Accountant

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Ekonomi, redovisning och ekonomisk styrning
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskole-/universitetsexamen
Referensnummer: 
896691 Hays
Ditt uppdrag: 

Nu söker vi en Senior Accountant till billeasingföretaget Arval som har kontor i Danderyd. I denna roll kommer du ha helhetsansvar för den svenska redovisningen och rapportera direkt till CFO. Arval står inför en spännande tillväxtresa och vi söker därför dig som vill vara del av ett framåtsträvande bolag.

Som Senior Accountant på Arval kommer du ansvara för att redovisningen är korrekt och enligt deadline. Arbetsuppgifterna i denna roll kommer främst innefatta löpande redovisning, bokslutsarbete, rapportering samt moms- och skattefrågor. Du kommer även vara ett stöd till en controller och hjälpa till med analys, budget och forecast. Du kommer tillhöra ett team om 8 medarbetare och fungera som ett coachande stöd till kund- och leverantörsreskontra.

Önskad profil: 

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och minst tre års erfarenhet från en liknande roll med självständigt bokslutsarbete. Du har tidigare arbetat med redovisning i ett internationellt bolag och rapporterat enligt IFRS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen eller av ett annat serviceföretag. Du har goda Excelkunskaper, har du även erfarenhet från Oracle är det meriterande. För att passa i denna roll behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser gärna att du har körkort.

Som person är du proaktiv, driven och resultatorienterad, du är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till med det som behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och ett konsultativt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i grupp och att ha många kontaktytor. Vidare är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, du är initiativrik och kommer med förbättringsförslag.

Denna tjänst passar dig som vill vara med och utveckla redovisningsfunktionen i en internationell och dynamisk miljö med trevliga kollegor.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Arval med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på länken nedan och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument, på engelska. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Joakim Minneskjöld, 070 450 60 26, eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande.

https://m.hays.se/Job/Detail/senior-accountant-danderyd-sv-SE_896691?q=hays&f=xLocationDescription%5B%22Danderyd%22%5D%5B%22Danderyd%22%5D&locationLevel=&location=&locationSet=&locationId=&applyId=JOB_1754340&lang=sv&isSponsored=N

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Arval BNP Paribas: 

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas rörlighet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av mer än 6 400 anställda i 28 länder och företagets totala vagnpark består av 1 028 142 fordon världen över (december 2016). Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, den längsta stående strategiska alliansen inom vagnparkshanteringsindustrin och är världsledande inom vagnparkshantering med tre miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval Retial Banking-kärnverksamheten.

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04