Senior Insurance Specialist

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Försäkring
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Referensnummer: 
15019453
Ditt uppdrag: 

Flera års erfarenhet inom bil- eller produktförsäkring i kombination med ett starkt bilintresse – är det du? Om du dessutom är företagsam, besitter en hög arbetsmoral, är serviceinriktad men samtidigt har skinn på näsan så kan du ha rattat helt rätt. Spänn fast säkerhetsbältet och bli en Arvalian här och nu genom att söka jobbet som Senior Insurance Specialist på Arval!

Om tjänsten

Academic Work söker en Senior Insurance Specialist till Arval.

Arval specialiserar sig på fullserviceleasing av bilar och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag skräddarsydda lösningar som förenklar och förbättrar de anställdas rörlighet. På Arval jobbar 6400 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 200 000 fordon världen över.

I rollen som Senior Insurance Specialist kommer du att ha ett brett ansvar för företagets försäkringsärenden och tillhöra ett team på fyra kollegor. Du förväntas ta bolagets försäkringshantering till nästa nivå och vara experten på kontoret! På huvudkontoret i Danderyd jobbar cirka 40 personer och lokalerna är nyrenoverade, ljusa och fräscha.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Arval.

Arbetsuppgifter

Som Senior Insurance Specialist är du företagets expert och specialist inom försäkringsärenden och accident management. Du ansvarar för en snabb och effektiv hantering av ärenden och för att lösningen ska bli så förmånlig som möjligt för såväl föraren, kunden som för Arval. Du utför, samordnar och övervakar alla inkommande ärenden inom avdelningen för olyckshantering och försäkring.

Du kommer till exempel att:

 • Vara kontaktperson för såväl förare som för reparations- och försäkringsföretag
 • Ansvara för att ta in skaderapport, löpande administration, följa upp ärenden och koordinera information mellan de olika aktörerna
 • Övervaka och justera försäkringspremierna
 • Ansvara för att bedöma och godkänna skadereparationer, förhandla med reparationsföretag för att få ned kostnader och har kontakt med skadeexperter
 • Upprätthålla god internkommunikation, vara teamets expert på försäkringsfrågor och informera kollegor om status i ärenden
 • Hålla i kvalitetsförbättring genom att bearbeta inkommande klagomål och goda omdömen

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett stort internationellt bolag med en stark ägare i ryggen men där atmosfären ändå präglas av startupkänsla och högt tempo. Bolaget är relativt ungt i Sverige och därför ligger en spännande tid framför dem.

Önskad profil: 

Vi söker dig som

 • Har minst 5 års erfarenhet från hantering av försäkringsärenden gällande högkostnadsprodukter
 • Har flerårig erfarenhet från försäkringsärenden gällande specifikt bilar
 • Har stort intresse för och kunskap om bilar och bilbranschen
 • Har en naturlig serviceförmåga men samtidigt rejält med skinn på näsan och kunna agera med pondus i tuffa samtal
 • Tidigare har arbetat med CABAS
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du…

Tidigare har arbetat med CABAS

Som person är du en serviceinriktad doer med starkt driv, professionalism och hög arbetsmoral – en så kallad Arvalian! Du besitter kombinationen av att kunna ge bästa service men samtidigt stå stadigt med skinn på näsan och förbli pragmatisk i svårare diskussioner med klienter. Du är därtill proaktiv, strukturerad och förberedd inför hantering av ärenden och problem.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Lön: Fast enligt överenskommelse

Placering: Danderyd, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arvals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Ansök tjänsten på Academic Work:

https://jobs.academicwork.se/annons/senior-insurance-specialist-med-bilintresse-till-internationella-arval/15019453

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04