SMR-specialist

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Hantering av kundrelationer
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Ditt uppdrag: 

Du får en viktig roll i att säkerställa att våra bilar är välfungerande, vilket också innebär att du snabbt erbjuder din support och vägleder kunderna. Vidare har du löpande kontakt med verkstäder inför exempelvis reparationer och service. Med din bilexpertis blir du en viktigt teknisk kontakt mellan kund och verkstad.

Utöver support kommer du också att arbeta med administration, exempelvis fakturahantering – granska och godkänna fakturor.
Vi arbetar också med olika projekt som du kommer vara med att projektleda och koordinera.

Önskad profil: 


Vi söker dig som har någon typ av fordonsteknisk bakgrund, där du idag jobbar eller har jobbat på en verkstad eller inom bilhandeln. Alternativt har du fordonserfarenhet från ett annat leasingbolag eller från försäkringsbranschen. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du är en proaktiv person som med engagemang utför dina arbetsuppgifter och har ett stort kundfokus – du drivs av kundkontakten och att ge service utöver det vanliga. Du visar intresse i dina kollegor genom att ge och få feedback, både konstruktiv och positiv, i vardagen.

Du är strukturerad och noggrann vilket gör att du är bra på att hantera många olika typer av ärenden under samma dag.

Du är också en sann problemlösare som driver utvecklingen vidare inom ditt arbetsområde. Slutligen tror vi att du har passion för bilar och bilbranschen som vi har! 
 

Vi erbjuder dig

Hos Arval blir du del av ett stort bolag som befinner sig under stark tillväxt i Sverige. Här finns en startup-känsla, samtidigt som tryggheten från att vara del av ett stort bolag finns.
Du får möjlighet att påverka och utveckla företaget samtidigt som din insats verkligen kommer göra skillnad. Medarbetarnas utveckling är viktig för oss, du kommer få tillgång till löpande utbildning och både personlig och professionell utveckling.
 
 
Övrig information

Placering: Danderyd, Stockholm
Omfattning: Heltid tillsvidare, rekrytering
Start: Så snart som möjligt
Ansvarig rekryterare: Anneli Grundfelt (anneli.grundfelt@nextu.se

Ansökan

Företaget har valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Next u i denna rekrytering. Sök jobbet genom att fylla i formuläret längst ner i annonsen på Next u’s hemsida. Jobbet är ansökningsbart så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. 

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten eller din ansökan kan du maila ansvarig rekryterare: anneli.grundfelt@nextu.se och skriv annonstiteln i rubriken.

Ansök till tjänsten på Next us hemsida:

http://nextu.se/jobb/bilteknisk-radgivare-till-foretag-inom-billeasing/

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04