SMR Specialist

Danderyd, Stockholm
Heltid, långsiktigt
Arbetsområde: 
Försäkring
Arbetslivserfarenhet: 
5 till 10 år
Kunskapsnivå: 
Expert
Minimistudienivå: 
Högskola och/eller universitet
Ditt uppdrag: 

Det händer mycket inom Arval både i Sverige och globalt vilket gör att vi nu behöver stärka upp vårt SMR-team med ytterligare en kollega placerad i Danderyd. Som SMR-Specialist kommer du att ansvara för granskning och godkännande av leverantörsfakturor från bland annat verkstäder. Vidare kommer du svara på inkommande frågor via mail och telefon samt vara delaktig och bidra med kunskap i olika projekt som vi driver parallellt. Vårt team består idag av fyra personer som handlägger cirka 100 ärenden per dag. Du får en viktig roll där du säkerställer att våra bilar är välfungerande och att våra kunder får snabb och professionell support.

Önskad profil: 

För att matcha rollen ser vi gärna att du har teknisk bakgrund från fordonsbranschen, gärna från verkstadssidan eller bilhandeln. Har du annan erfarenhet från exempelvis leasing eller försäkringssidan har du en bra grund att stå på. Vi söker dig som är proaktiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och som trivs i en roll där du har många kontaktytor såväl externt som internt. Du är van att hantera flera ärenden samtidigt och är en problemlösare som driver ditt eget och dina kollegors arbete framåt.
Vi på Arval erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett bolag på stark frammarsch och tillväxt i Sverige och som omges av en startup-känsla samtidigt som tryggheten från ett etablerat företag alltid är närvarande. Din insats är viktig för oss och du får möjligheten att påverka både din egen och företagets framtid.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Jens Ström, tel. 08-409 144 46. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Läs och sök tjänsten här:

https://www.autorekrytering.se/hitta-jobb/lediga-tjanster/smr-specialist...

Apply now

Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Filer måste vara mindre än 10 MB.
Tillåtna filtyper: pdf doc docx odt.
Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.

VÅR REKRYTERINGSPROCESS

Tillkännagivande av vakans
#01
Läsa ansökningar
#02
Intervju
#03
SKICKAR SVAR
#04