Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Om vår organisation och verksamhet

7 000 personer med fokus på mobilitet

7 000 Arval-anställda i 29 länder, arbetar för att hantera din vagnpark - och dina risker.

Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Företaget specialiserar sig på fullserviceleasing och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag samt yrkesverksamma skräddarsydda lösningar som optimerar de anställdas mobilitet. Arval eliminerar även de risker som är förknippade med vagnparksförvaltning. Nyligen utökade Arval sitt kundsegment till privata kunder. Expertrådgivning och högkvalitativ service, grundstenarna i Arvals kundlöfte, infrias av ca 7000 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 193 910 fordon världen över (december 2018).
Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, den längsta stående strategiska alliansen inom vagnparkshanteringsindustrin och är världsledande inom vagnparkshantering med tre miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval Retail Bankingkärnverksamheten.

* Arval är ett dotterbolag till BNP Paribas och en del av kärnverksamheten: Retail Banking. Retail Banking är ett globalt nätverk av privatbanker som erbjuder specialiserade finansiella tjänster och spelar en nyckelroll i koncernens internationella expansion

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera en komplett leasinglösning för fordon till ditt företag, oavsett storlek.

Arval ger dig inte bara vad du ber om, vi går även ett steg längre. Allt sedan starten för ett kvarts sekel sedan, har vårt uppdrag varit att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark. Erfarenheten har lärt oss att företag behöver en kostnadseffektiv och heltäckande vagnparkslösning. Vi levererar på alla punkter - och strävar alltid efter att ge dig ännu mer än så.

Vårt löfte

Vi på Arval anstränger vi oss dagligen för att hålla våra löften, och när det är möjlgt mer än så.

När du anlitar Arval, får du ett helt team av professionella och motiverade medarbetare som gärna hjälper dig. Våra anställda trivs med sitt arbete, vilket är ett resultat av att vi erbjuder kontinuerlig utbildning på Arval Academy, delar återkopplingen från våra kunder samt erbjuder karriärsmöjligheter över hela världen där Arval är närvarande.

Våra medarbetare

Medarbetarna på Arval är välutbildade, ambitiösa och väl införstådda i kundens behov - tack vare den kunskap de får vid Arval Academy och den återkoppling de får från kunderna.

Personalen är vår största tillgång och vi investerar mycket i dem. Därför är vi stolta över våra 7 000 anställda och den kvalitét som de presterar. Våra medarbetare är:

- Välutbildade och arbetar i en dynamisk miljö som uppmuntrar dem att tänka utanför boxen och utbyta idéer

- Fokuserade på innovation, både på arbetsplatsen och användingen av ny teknik

- Mycket motiverade och engagerar sig i att se till att våra kunder är nöjda

- Kvalitetsmedvetna och löser problem genom att lyssna på kunderna

För att uppnå det ovanstående, får de:

- Regelbunden återkoppling på hur nöjda deras kunder är

- Utbildning på Arval Academy

- Internationella karriärsmöjligheter

Det är våra medarbetare som gör Arval till en bra arbetsplats. De strävar efter att tillgodose kundernas behov och omvandla alla kunder och förare till våra ambassadörer.