Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

För partners och leverantörer

Vi ställer krav på samarbetspartners och leverantörer

Vi är måna om att ha nära samarbeten med våra leverantörer och vi informerar dem regelbundet om de krav vi ställer på våra samarbetsparters.

Vi erbjuder underhåll, reparation och däckslösningar för alla bilar som leasas från oss.Tillsammans med våra billeverantörer levererar vi snabbt bilar och andra fordon till våra kunder, och säkerställer att återlämnandet sker smidigt och bekvämt.

Underhåll, reparation och däck

Vår tekniska avdelning – som nås via telefon eller e-post – svarar gärna på dina frågor om din bil råkar ut för karosskador, om en glasruta måste repareras eller bytas ut, om däcken behöver bytas,  bärgning eller annat.

Kaross- eller olycksrelaterade skador

Om din Arval-bil råkar ut för en kaross- eller olycksrelaterad skada, är det viktigt att du så snart som möjligt kontaktar vår tekniska avdelning, som nås via telefon eller e-post. Reparationer får endast utföras av auktoriserade samarbetspartners.

Återlämning av en Arval-bil

Många förare föredrar att lämna tillbaka sin gamla bil samma dag som de får den nya levererad. Om du vill att vi ska hämta din gamla bil, kontakta oss så kommer vi att hantera återlämningen.

Samarbeta med oss!

På Arval strävar vi efter att alltid erbjuda våra kunder och förare bästa möjliga service och samarbetar därför med ett stort antal leverantörer som uppfyller samma höga krav på kvalitet. Vi vill gärna höra vad ditt företag har att erbjuda. Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan bli en leverantör till Arval.