Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Varför leasa med Arval?

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

Genom att låta oss förvalta din vagnpark, frigör du tid och resurser från dig och din verksamhet, samtidigt som din risk blir mindre. Du bestämmer hur stor del av hanteringen du vill lägga över på oss, och lita på att vi levererar vad vi lovar

Arval erbjuder operationell leasing, så vi hanterar inte bara fordonen; vi tar även alla risker. Många tror att det är en enkel sak att förvalta en vagnpark, men om du ser till antalet inblandade parter - tillverkare, återförsäljare, drivmedelsleverantörer, försäkringsbolag, däckleverantörer, bilglassreparatörer, verkstäder osv. – inser man snart att det är ett omfattande arbete. Men hur mycket av hanteringen du vill lägga över på oss bestämmer du själv.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing

Våra åtaganden

Vi rekommenderar

Vi rekommenderar

Vi ge dig råd om hur du får en bilpolicy som passar organisationens behov.

Bild

Vi förvaltar

Vi förvaltar

Vi förvaltar din vagnpark och dina förare

Bild

Vi rapporterar

Vi rapporterar

Vi förser dig med alla viktiga uppgifter, då blir beslutet enkelt.

Bild

Vi åtar oss

Vi lovar

Vi åtar oss att uppfylla våra löften.

Bild

Med Arval blir billeasing personlig

Vårt fokus är att lära känna dig och din verksamhet. Många människor betraktar leasing som en B2B-tjänst, men vi menar att vi bygger personliga relationer: det är det vi menar när vi säger att vi gör billeasing personlig.

En kontaktperson som känner ditt företag väl

Din kontaktperson ansvarar för den dagliga samordningen av din vagnpark. Oavsett vad ärendet gäller - kanske att förhandla fram de bästa lokala avtalen eller att administrera service och reparationer - kan du lita på att frågan hanteras av en expert med stor kunskap om din verksamhet och som har ett nära samarbete med dig och dina anställda. Din kontaktperson hittar rätt lösning för varje ärende i enlighet med de tre avtal vi tecknar: ramavtalet, servicenivåavtal (Service Level Agreement) och er tjänstebilspolicy.

Ett kundteam ser till att din vagnpark hanteras effektivt.

Vårt kundteam sätter alltid dina intressen först. Din kontaktperson, som du står i regelbunden kontakt med, har ett nära samarbete med ett kunnigt kundteam som säkerställer inköp och leverans av bilar, tid för reparationer och så vidare.

Tack vare vår unika struktur som tillåter oss att utnyttja alla fördelarna med att både vara en global aktör samtidigt som vi har 104 lokala kontor nära våra kunder, förlorar våra kundrelationer aldrig den personliga känslan.

Arval BNP Paribas Group - Full Service Vehicle Leasing