Läs om hur Arval förhåller sig till Covid-19-pandemin här

Våra produkter

Vi har allt du behöver

Oavsett om du behöver hyra en bil för en dag eller fem år, hjälper Arvals flexibla och driftsäkra lösningar dig att hålla kostnaderna under kontroll.

Vid sidan av långsiktiga hyreslönsingar, erbjuder vi på Arval även andra tydliga fördelar för ditt företags vagnpark. Vi erbjuder bland annat hyrbilar i väntan på nya leasingfordonet samt möjligheter att förlänga kontraktstid på befintliga leasingfordon.

LÅNGTIDSHYRA

Långtidshyra är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att finansiera och hantera tjänstebilar, och gör att du kan hyra helt nya bilar utan att behöva binda upp kapital för att köpa dem.

Arvals långa hyresavtal löper normalt mellan 3 och 5 år och ger dig tillgång till nya bilar utan initiala kostnader. Istället budgeterar du dina utgifter som ett fast månadsbelopp. Vi erbjuder ett stort utbud av modeller, och vår stora köpkraft gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi hanterar alla aspekter av underhåll och däckhantering åt dig, och förser dig med ersättningsfordon vid behov. Vi gör det enkelt att hantera en tjänstebil...eller en vagnpark.

KORTTIDSHYRA

Våra korta hyresavtal ger dig förmånen att betala för bilar enbart när du behöver dem. På så vis kan du vara säker på att du alltid kommer att ha full kontroll över dina kostnader.

Många organisationer behöver den flexibilitet som det innebär att hyra bilar för en kortare tid. Våra avtal ger dig tillgång till våra bilar, men du betalar bara när du behöver dem. I våra korttidsavtal finns det inga straffavgifter för uppsagda hyresavtal, det finns heller inget långsiktigt åtagande och den kortaste hyrestiden är endast en dag. Inte nog med det, alla service- och underhållskostnader ingår i priset och ger dig största möjliga bekvämlighet.