ARVAL BNP PARIBAS SAMARBETAR MED WISENTIC FÖR EFFEKTIV SKADEHANTERING

Företagskommunikation 21 May 2024

Nytt samarbete mellan Wisentic och Arval BNP Paribas möjliggör en effektivare och mer automatiserad skadereglering för Arval!

Det är Wisentics produkt eGlas som kommer att spela en central roll i effektiviseringen av bilglasskador. Produkten eGlas automatiserar fakturahanteringen och sänker kostnaderna för försäkringsbolagens bilglasaffär. Upp till 80% av skadehanteringen automatiseras, medan resterande hanteras ihop med ett beslutsstöd vid fakturaavvikelser.

"Under produkttestningen blev det tydligt vilka besparingar Wisentics produkt ger gällande både skadekostnader och regleringar. Genom den automatisering och beslutsstöd de erbjuder kan vi minska våra kostnader till fördel för våra kunder samtidigt som vi gör processen effektivare. Ett beslut som speglar vårt fokus på utveckling och kontinuerliga arbete med att identifiera och ta tillvara på möjligheter att förbättra vårt sätt att arbeta ytterligare.” säger Jimmy Andersson, Operations Director på Arval.

Om Arval:

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade nästan 1,7 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2023. Arval grundades 1989 och ägs av BNP Paribas. Arval är medgrundare och medlem i Element-Arval Global Alliance, en världsledare inom vagnparkshantering, med mer än 4,4 miljoner fordon i 56 länder.
www.arval.com

Om Wisentic:

Wisentic är ett av Sveriges ledande insurtechbolag med kontor i Stockholm och Västerås. Wisentic erbjuder försäkringsbolag produkter inom automation och kostnadskontroll för att optimera kundresan och effektivisera skadereglering och administration.
www.wisentic.com 

Läs mer Visa mindre