Privatleasing-elbil

Privatleasing med Arval

Vad kan du förvänta dig av en privatleasing med Arval?

Att privatleasa en bil via Arval är i princip detsamma som att hyra en bil under en längre period. Du betalar en fast månadsavgift för den avtalade perioden. Du har full överblick över dina kostnader för de 36 månader som våra privatleasingavtal vanligtvis sträcker sig. Service och underhåll av bilen ingår alltid i ditt privatleasingavtal via Arval. Det gör att du slipper oförutsedda kostnader för service och underhåll. Du slipper också oroa dig för en eventuell värdeminskning på bilen inför försäljning. Vid slutet av avtalsperioden lämnar du tillbaka bilen på någon av våra återlämningsplatser, därefter sköter Arval resten.

Du är alltid välkommen att kontakta oss så att du kan komma ett steg närmare din nya bil.

Privatleasing med Arval

Det finns många fördelar med privatleasing via Arval

En fast månadskostnad

En fast månadskostnad ger dig trygghet i din privatekonomi. Arval äger bilen, därför slipper du också oroa dig för värdeminskningen på bilen. Du har även möjlighet att välja ett attraktivt försäkringsavtal som ger dig trygghet hela vägen. Försäkringen är heltäckande via Greenval, ett försäkringsbolag inom Arval koncernen.

Service och underhåll ingår

Med privatleasing hos Arval är alla service- och underhållskostnader inkluderade i den fasta månadskostnaden. Det ger en ökad trygghet och minimerar riskerna för onödiga överraskningar.

Digitala tjänster

Genom att privatleasa en bil via Arval har du tillgång till Arval Assistance dygnet runt. I appen My Arval finns allt som rör din bil nära till hands och via appen kan du enkelt hitta till närmaste serviceställe och hitta vanliga frågor och svar.


Hos Arval hittar du ett stort utbud av leasingbilar för dig som privatperson. Att leasa en bil för privat bruk är både enkelt och ekonomiskt. Med Arval kan du välja mellan ett stort utbud av varumärken och bilar, samt en rad smidiga tjänster som ökar tryggheten i din privatekonomi och förenklar ditt bilägande.

Privatleasing med Arval - Så fungerar det

 

Få mer information eller offert

Önskar du att vi kontaktar dig med mer information eller vill du att vi skickar en offert?

För att vi ska kunna skicka en offert till dig, behöver vi ditt personnummer, då det kommer genomföras en kreditupplysning.

Kontraktslängd
Håll mig uppdaterad om nyheter, våra produkter och tjänster.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt