Om Arval

For the many journeys in life

About Arval

Om Arval

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade nästan 1,7 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2023. Varje dag erbjuder över 8 400 Arval-medarbetare i 29 länder flexibla lösningar för att göra resor sömlösa och hållbara för sina kunder, som sträcker sig från stora internationella organisationer till mindre företag och individuella småföretag.

Läs mer
SE_International

Global närvaro

Arval är en grundande medlem av Element-Arval Global Alliance, den äldsta strategiska alliansen inom vagnparkshantering och världsledande med 3 miljoner fordon i 53 länder.

Läs mer
SE_Fullserviceleasing

Jobba hos oss

Att samarbeta är grunden för förändring, innovation i vad vi gör och hur vi gör det och skapar en bättre framtid. Vi letar efter människor med passion, integritet, som är proaktiva och villiga att utvecklas. Jobba hos Arval och bli en del av den ledande internationella aktören inom operationell leasing.

Läs mer

Arval är medgrundare och medlem i Element-Arval Global Alliance, en världsledare inom vagnparkshanteringsindustrin, med 4 miljoner fordon i 55 länder. Arval grundades 1989 och ägs fullt ut av BNP Paribas. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen.

 • OM OSS

  Arval är en grundande medlem av Element-Arval Global Alliance, den äldsta strategiska alliansen inom vagnparkshantering  och världsledande med 4 miljoner fordon i 55 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval kärnverksamheten inom Retail Banking.

 • ARVALS UPPDRAG

  Vårt uppdrag är att leverera bekväma, effektiva och flexibla lösningar för bilanvändning till individuella och företag av alla storlekar.

  Arval ger dig inte bara vad du ber om, vi går även ett steg längre. Allt sedan starten för ett kvarts sekel sedan, har vårt uppdrag varit att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark. Erfarenheten har lärt oss att företag behöver en kostnadseffektiv och heltäckande vagnparkslösning. Vi levererar på alla punkter - och strävar alltid efter att ge dig ännu mer än så.

 • ARVALS LÖFTE

  När du anlitar Arval, får du ett helt team av professionella och motiverade medarbetare som gärna hjälper dig. Våra anställda trivs med sitt arbete, vilket är ett resultat av att vi erbjuder kontinuerlig utbildning på Arval Academy, delar återkopplingen från våra kunder samt erbjuder karriärsmöjligheter över hela världen där Arval är närvarande.

 • VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

  Arvals produkter och tjänster är skräddarsydda för att möjliggöra våra kunders framgång. Vi erbjuder ett komplett utbud av leasingprodukter och tjänster för vagnparker inom följande områden:

  • Arvals långtidshyra erbjuder dig ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att finansiera och hantera företagsfordon. Du leasar helt nya bilar och lätta lastbilar utan att behöva binda kapital för att köpa dem, utan istället, så budgeterar du utgifterna som ett fast månadsbelopp. Dina kontrakt löper mellan två och fem år (och de kan vara längre)
  • Våra korta hyresavtal ger dig förmånen att betala för bilar enbart när du behöver dem. På så vis kan du vara säker på att du alltid kommer att ha full kontroll över dina kostnader.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt