Arval beskrivning

Om Arval

Arval grundades 1989 och är helägt av BNP Paribas, Arval är specialiserat på operationell leasing av fordon med full service. Arval erbjuder sina kunder – små, medelstora, stora samt internationella företag- skräddarsydda lösningar som optimerar deras anställdas mobilitet och hanterar riskerna kopplade till vagnparkshantering. Expertrådgivning och servicekvalitet, som är grunden till Arvals kundlöfte, levereras i 29 länder av cirka 7 000 anställda. Arvals globala flotta består av 1 193 910 fordon (december 2018).

 • OM OSS

  Arval är en grundande medlem av Element-Arval Global Alliance, den äldsta strategiska alliansen inom vagnparkshantering  och världsledande med 3 miljoner fordon i 50 länder. Inom BNP Paribas tillhör Arval kärnverksamheten inom Retail Banking.

 • ARVALS UPPDRAG

  Vårt uppdrag är att leverera bekväma, effektiva och flexibla lösningar för bilanvändning till individuella och företag av alla storlekar.

  Arval ger dig inte bara vad du ber om, vi går även ett steg längre. Allt sedan starten för ett kvarts sekel sedan, har vårt uppdrag varit att ge våra kunder en så heltäckande tjänst som möjligt så att de inte behöver ägna en tanke åt sin vagnpark. Erfarenheten har lärt oss att företag behöver en kostnadseffektiv och heltäckande vagnparkslösning. Vi levererar på alla punkter - och strävar alltid efter att ge dig ännu mer än så.

 • ARVALS LÖFTE

  När du anlitar Arval, får du ett helt team av professionella och motiverade medarbetare som gärna hjälper dig. Våra anställda trivs med sitt arbete, vilket är ett resultat av att vi erbjuder kontinuerlig utbildning på Arval Academy, delar återkopplingen från våra kunder samt erbjuder karriärsmöjligheter över hela världen där Arval är närvarande.

 • VÅRA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

  Arvals produkter och tjänster är skräddarsydda för att möjliggöra våra kunders framgång. Vi erbjuder ett komplett utbud av leasingprodukter och tjänster för vagnparker inom följande områden:

  • Arvals långtidshyra erbjuder dig ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att finansiera och hantera företagsfordon. Du leasar helt nya bilar och lätta lastbilar utan att behöva binda kapital för att köpa dem, utan istället, så budgeterar du utgifterna som ett fast månadsbelopp. Dina kontrakt löper mellan två och fem år (och de kan vara längre)
  • Våra korta hyresavtal ger dig förmånen att betala för bilar enbart när du behöver dem. På så vis kan du vara säker på att du alltid kommer att ha full kontroll över dina kostnader.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt