Mobility press release

ARVAL LANSERAR NYA MOBILITETSTJÄNSTER INOM ERBJUDANDET 360° MOBILITY

Digitala nyheter 4 Feb 2021

ARVAL LANSERAR NYA MOBILITETSTJÄNSTER INOM ERBJUDANDET 360° MOBILITY

Arval förstärker ytterligare sin ambition att bli ledande inom hållbar mobilitet genom lanseringen av en uppsättning nya mobilitetstjänster, som tillsammans representerar branschens första i sitt slag.
Detta nya erbjudande är en del av den strategiska planen, Arval Beyond, som nyligen lanserade med huvudambitionen att bli en ledande aktör inom hållbar mobilitet genom att introducera erbjudandet 360° Mobility. Baserat på detta, tillsammans med företagets senaste lansering av cykelleasing i åtta länder, ingår nu följande:

 

  • The Arval Mobility Hub, som samlar delade mobilitetsalternativ, inklusive bil-, cykel-, scooter- och mikromobilitetslösningar, tillgängliga på Arvals företagskunders arbetsplatser, för att göra dem lättåtkomliga för alla anställda.
  • The Arval Mobility App, som gör det möjligt för de anställda att välja det lämpligaste mobilitetsalternativet för deras resa, med ett knapptryck.

Arval Mobility-appen finns tillgänglig i Frankrike och Tyskland, efter att den tidigare framgångsrikt har lanserats i Nederländerna. Arval Mobility Hub lanseras nu även i Frankrike. Tjänsterna planeras därefter att lanseras i övriga Europa allt eftersom. Arval stöds av BNP Paribas Cash Management och Axepta BNP Paribas Solutions för betalningskomponenten i dess mobilitetstjänster.

 

Ett nytt erbjudande för att bättre tillgodose företagens behov
Företagen har tydligt identifierat sina behov kring mobilitetspolicys. Enligt den senaste utgåvan av Arvals Mobility Observatory-barometer har 74 % av företagen i Europa redan implementerat eller planerar att implementera minst en alternativ mobilitetslösning för sina anställda inom de närmaste tre åren. På så sätt vill de reducera sin miljöpåverkan, öka sin attraktionskraft som arbetsgivare och minska kostnaderna.

"Företagen vet att deras framtid när det gäller de anställdas mobilitet ligger i att kunna erbjuda samtliga, inte bara de som är berättigade till företagsbilar, en uppsättning mobilitetsalternativ för deras jobbrelaterade och även deras personliga användning. På Arval är ett av våra uppdrag att förverkliga denna framtid. Vi erbjuder ett komplett utbud av mobilitetstjänster integrerade i en enda app, tillsammans med de tillgängliga lokala kollektivtrafikalternativen,” förklarade Alain van Groenendael, Arval Chairman & CEO.

Arval Mobility Hub, platsen där anställda hittar de delade mobilitetsalternativen de behöver
Arval vill förenkla de anställdas dagliga resor, oavsett resesätt eller syfte (distansarbete, affärsmöten, personligt bruk etc.). Tack vare Arval Mobility Hub kan de, på ett och samma ställe, välja det bästa alternativet för hållbar mobilitet för deras behov, som t ex bildelning, cykeldelning och mikromobilitetsdelning.

Arval Mobility App: en samling mobilitetslösningar utformad för företag och dess anställda
Genom att samla olika mobilitetsalternativ i en enda app gör Arval det möjligt för sina kunder att göra sin mobilitetsstrategi greppbar och lättillgänglig för alla deras anställda. Anställda kan i sin tur planera, boka och betala vid behov för att få tillgång till de mobilitetslösningarna som bäst passar deras behov för att optimera sin resa.

Ett globalt tillvägagångssätt
Som utlovat testar Arval alltid sina nya produkter och tjänster på sina egna team för att säkerställa att de passar perfekt för både våra lokala och globala kunders behov och förväntningar. Därför lanseras nu Arval Mobility-appen i Frankrike och Tyskland internt till en början, innan den erbjuds till alla kunder inom några månader.
Nästa presskommunikation från Arval kommer att ske 10 februari 2021, då företaget delar med sig av aktivitetsresultaten för 2020 och sina perspektiv för 2021.

Om Arval:

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade 1,4 miljoner fordon globalt den 30 juni 2020. Varje dag erbjuder över 7 200 Arval-medarbetare i 30 länder flexibla lösningar för att göra resor sömlösa och hållbara för sina kunder, som sträcker sig från stora internationella organisationer till mindre företag och individuella småföretag. Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, en världsledare inom vagnparkshanteringsindustrin, med 3 miljoner fordon i 50 länder. Arval grundades 1989 och ägs fullt ut av BNP Paribas. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen. www.arval.se

 

Om BNP Paribas:

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 71 länder och har ca 199 000 anställda, varav över 151 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd. I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet. www.bnpparibas.se

Läs mer Visa mindre
Pressmeddelande
Press contact(s)

Frank Svenhard, Commercial Director - Arval

08 - 799 88 90

Björn Dahlgren, PR-kontakt - Northern Link PR

076 - 160 37 60

Downloads