ùtr bis

Private Lease med Arval

Vill du ha råd om leasing av bil för privat bruk?

I dag finns det ett hav av olika leasingavtal för privatbilsleasing och det kan därför snabbt verka övermäktigt. Lyckligtvis behöver du inte bekanta dig med alla individuellt. På Arval är vi experter på privatleasing och vi kan därför hjälpa dig med ditt nya leasingavtal.

Faktum är att vi på Arval har över 30 års erfarenhet inom leasingbranschen och vi har därför  bred kunskap om de olika alternativen inom leasing. Dessutom har vi en stor international narvaro med över 3 miljoner bilar i 50 olika länder. Du kan därför vara helt säker på att du får en pålitlig och professionell partner när du väljer Arval.

Du är alltid välkommen att kontakta oss så att du kan komma ett steg närmare leasing av din nya bil.

 

Många fördelar med Private Lease

Service och underhåll ingår

Med privatleasing är alla service- och underhållskostnader inkluderat, så du slipper en dyr räkning om bilen plötsligt ska till verkstad. Det ger en ökad budgettrygghet i din privatekonomi.

Attraktiv försäkring

Med privat leasing hosArval har du möjlighet att välja ett attraktivt försäkringsavtal.

Vi tar hand om dig

Vårt account team tar sig tid att förstå dig och dina behov.

En pålitlig privatleasingpartner

Arval är ett dotterbolag till BNP Paribas, som är en av världens största banker.


Privatbilsleasing till konkurrenskraftiga priser

 Hos Arval hittar du ett stort utbud av leasingbilar för privatpersoner.

De senaste åren har det funnits ett växande intresse för privatleasing – och det med goda skäl. Att leasa en bil för privat bruk är både enkelt och okomplicerat när ditt dagliga körbehov ska täckas på ett ekonomiskt smart sätt. Hos Arval har du möjlighet att välja mellan ett stort utbud av bilar och ett leasingavtal som kan skräddarsys efter dina behov.

Med Arval kan du välja mellan ett stort utbud av bilar och en rad smidiga tjänster som ökar budgettryggheten i din privatekonomi.

POPULÄRA VARUMÄRKEN

Få många fördelar med privatleasing

Det finns många fördelar med att välja private leasing: 

 • En fast månadskostnad - kostnaderna blir plötsligt mer hanterbar då du kan få ditt fordon för en fast månadskostnad. Det ger trygghet i din privatekonomi och mer frihet att lägga pengar på det du känner för.
   
 • Service och underhåll ingår – genom privatleasing har du räknat in alla service- och underhållskostnader, så du slipper stå för en dyr räkning om bilen plötsligt måste på verkstad. Det ger en ökad budgetsäkerhet i din privatekonomi.
   
 • Tillvalsförsäkring – du har möjlighet att välja en attraktiv heltäckande ansvars- och kaskoförsäkring via vårt eget försäkringsbolag, Greenval. Med detta får du en helhetslösning för din leasingbil samt försäkring.
   
 • Stor flexibilitet – Med Privatleasing får du möjlighet att byta till en helt ny bil med jämna mellanrum* utan att behöva tappa värde på din befintliga bil.
   
 • Undvik värdeminskning – ett bilköp är i sig en förlustaffär, eftersom bilen hela tiden tappar i värde över tid. Vid en framtida försäljning kommer du därför onekligen att sitta med en värdeminskning – något som du annars skulle undvika om du väljer  privatleasing.
   
 • Få råd om en bättre bil – när du väljer att leasa din bil ger det dig en bra möjlighet att välja en lite dyrare och bättre modell som du annars kanske inte har råd att köpa kontant eller på avbetalning. På så sätt kan privat leasing göra det möjligt att välja din drömbil

 

* Beroende av kontraktslängd.

Få mer information eller offert

Önskar du att vi kontaktar dig med mer information eller vill du att vi skickar en offert?

För att vi ska kunna skicka en offert till dig, behöver vi ditt personnummer, då det kommer genomföras en kreditupplysning.

Vi vill gärna kontakta dig med information om våra produkter och tjänster från tid till annan. Naturligtvis kan du välja bort när du vill. Vänligen bekräfta din preferens nedan.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt