Audi
audi

Audi

En del av Volkswagen-gruppen, Audi, är en av de mest populära tyska biltillverkarna och det är inte svårt att förstå varför. Med ett enormt utbud av bilar - halvkombi, både små och stora, sedan, gods och ett imponerande utbud av stadsjeepar, sportbilar och cabriolet - Audi är ett varumärke som är synonymt med stil, lyx och tillförlitlighet.

Om du är ute efter en halvkombi, sedan eller kombi har Audi 'A’-sortimentet något för alla, från A1-supermini till lyx-sedanen A8. Däremellan kommer den kompakta A3 i ett urval av sedan eller halvkombi (eller sportback för att använda det officiella Audi-namnet) samt en snygg cabriolet, medan A4 finns som en 4-dörrars sedan eller en kombi (Avant). Därefter finns A5, som har coupé-, sportback- och cabrioletversioner. Om du väljer den rymliga A6 kan du välja antingen en sedan eller en egendom. Och slutligen, den funktionella A7 med fem dörrar och iögonfallande sportback-styling.

Oavsett vilken SUV-storlek som passar dig, kommer Audi Q-sortiment säkert att leverera. Den minsta modellen är den kompakta Q2, följt av Q3 och rymlig Q5 - som finns som en plug-in hybrid. Q7 och lyxiga Q8 är den största av Audis SUV:ar, båda med 7 platser och gott om bagagerum. Du kommer känna dig bortskämd med Audis sportbilar och cabriolet - TT Coupé och TT Roadster (cabriolet) kommer säkert fånga ditt intresse. Om en högpresterande sportbil är högst upp på din önskelista, leta inte längre än R8 Coupé och R8 Spyder (konvertibel).

Med många modeller i hela Audi-sortimentet med 'S' (sportprestanda) och 'RS' (hög prestanda med Quattro fyrhjulsdrift) varianter är möjligheterna oändliga. Och det slutar inte där. I framtiden kommer Audi även förgrena sig till alternativa bränslen (lanserades i maj 2019), den helelektriska e-tron-lyx-SUV:en är Audi första massproduktion av elbil.

En del av Volkswagen-gruppen, Audi, är en av de mest populära tyska biltillverkarna och det är inte svårt att förstå varför. Med ett enormt utbud av bilar - halvkombi, både små och stor…

Läs mer