Audi

Audi

Audi företagsleasing

Genom att satsa på Audi företagsleasing så kan ert företag underlätta för er själva så väl som för era anställda. I dag är det många som har behov av en tjänstebil för att klara av det jobb man har. Det kan vara på grund av att man behöver besöka kunder eller leverantörer eller för att man har behov av bil för resor i tjänsten. Företagsleasing Audi kan vara ett bra val om ni behöver tjänstebilar i företaget. En företagsbil går använda då anställda ska åka från och till sitt arbete, så väl som den går att använda om det ska göras kundmöten eller liknande. Tänk bara på att det är skillnad mellan förmånsbil och tjänstebil.

Tjänstebil eller förmånsbil?

Om ni funderar på att satsa på företagsleasing Audi A6 så är det bra att bestämma om det ska vara i form av tjänstebilar eller förmånsbilar. Om du låter dina anställda ha en tjänstebil, så är det en bil som de kan använda då de ska göra resor i tjänsten. Då fylls en körjournal i och ni som företag betalar alla kostnader för bilen. Är det en förmånsbil så kan den anställda använda denna bil dels i tjänsten, dels för privat bruk. En förmånsskatt måste betalas av den anställde om denne kör över ett visst antal mil per år.

Köpa eller leasa bil?

Det finns idag olika alternativ ett företag kan välja mellan då det kommer till att erbjuda tjänstebilar för de anställda. Det finns dels olika former av Audi företagsleasing så väl som att ni som företag kan köpa in bilar på egen hand. Funderar ni på att satsa på Audi e-tron företagsleasing eller Audi A6 företagsleasing så går det välja mellan finansiell leasing och operationell leasing. Satsar ni på en finansiell leasing så kan det jämställas att köpa en företagsbil på avbetalning. Ni som vill ha mer kontroll över kostnaderna, ni kan satsa på operationell leasing. Om ert företag har en mycket god ekonomi och likviditet så kan ni så klart satsa på att köpa egna företagsbilar.

Använd Audi företagsleasing med Arval

Det är inte fel att välja Audi företagsleasing i form av operationell leasing eller finansiell leasing. Vi på Arval vänder oss till er som har företag där det finns behov av en eller flera företagsbilar. Att leasa bil är fördelaktigt, inte minst om man ser till det ekonomiska. Vänder ni er till oss på Arval för att ta hand om er företagsleasing Audi, så ser vi till att ni får det ni behöver. Det är ett tryggt val att leasa bil till företaget. Det vi kan erbjuda är en flexible och driftsäker lösning samt att vi även har smarta paketlösningar. Ni kan få en lösning som är skräddarsydd för just ert företag. Vi kan förenkla hela er process när det kommer till företagsleasing samt anpassa alla fordon.

1…
Läs mer