BMW
BMW

BMW

LEASING AV BMW

BMW har en lång historia av produktion av motorer, flygplan och motorcyklar och gick över executivabilar och lyxbilar på 1960-talet. Sedan dess har varumärket blivit känt för hög kvalitet och prestanda. Den tyska tillverkaren äger också varumärkena Mini och Rolls-Royce. BMW-sortimentet är stort - från halvkombi till sedan, kompakta crossovers och 7-sitsiga SUV: ar till sportbilar, högpresterande fordon och allt däremellan. Oavsett vad du letar efter för din nästa bil, det är bundet att vara en BMW som passar räkningen.

Ingångspunkten för BMW är den kompakta 1-serien, en sportig kombi med antingen tre eller fem dörrar. 2-serien har ett urval av stilar inklusive en två-dörrars coupé, cabriolet, liten MPV (Active Tourer) och sju sits MPV (Gran Tourer). Den ständigt populära 3-serien har också ett antal olika modeller att välja mellan - Sedan, Touring (Estate) och Gran Turismo (5-dörrars fastback).

Därefter kommer 4-serien, som finns i Coupé, Gran Coupé (coupé med fyra dörrar) och konvertibel form. 5-serien är en stor verkställande sedan som också finns som en egendom i form av 5-serie Touring, medan 6-serien Gran Turismo är en elegant fastback salong med plats för hela familjen. För det ultimata inom lyx, varför inte titta på 7-serien sedan - som också har en längre hjulbas för limousinproportioner – eller toppen av 8-serie coupé, cabriolet eller Gran Coupé. De garanterar alla en lyxig och elegant körupplevelse.

Det finns också en häpnadsväckande mängd val hos BMW terrängbilar. Från den minsta X1 till den kompakta X2 och X3, mellanstora X4 och X5 till den större X5, X6 och sju-sits X7. Varje modell erbjuder BMWs legendariska byggkvalitet i kombination med snyggt utseende och hög komfort - vilket gör dem idealiska för alla terräng, oavsett om du utforskar urbana djungeln eller kör på obanad mark.

Inte riktigt så praktiskt, men verkligen roligare, är Z4 soft-top med två säten. Men om det inte är tillräckligt med kraft för dig, kan ett brett utbud av BMW-modeller beställas i den högpresterande 'M' -varianten, som är känd för sin högkvalitativa motorsport.

BMW har ett antal plug-in hybrider. 225xe Active Tourer är en kompakt MPV medan 330e sedan är ett praktiskt val för familjen. 530e Saloon erbjuder lite mer utrymme, medan 745e är det ultimata inom lyxiga salonger. I den sportiga änden av skalan har de iögonfallande i8 Coupé och i8 Roadster (konvertibla) alla egenskaper hos fullblodiga sportbilar, men kommer att sänka dina bränsleräkningar såväl som dina körutsläpp.

Och om du letar efter en 100% elbil kanske du vill kolla in i3 som verkligen är i en klass för sig - den distinkta stilen gör att du sticker ut från mängden, medan den helt elektriska motorn garanterar noll körutsläpp.

LEASING AV BMW

BMW har en lång historia av produktion av motorer, flygplan och motorcyklar och gick över executivabilar och lyxbilar på 1960-talet. Sedan dess har varumär…

Läs mer