BMW

BMW

BMW företagsleasing

BMW företagsleasing kanske kan vara något som passar ert företag? När det gäller företagsleasing BMW, så kan vi på Arval erbjuda er just detta. Kanske ni är ute efter att låta era anställda ha tillgång till egna tjänstebilar? Om ni väljer att använda er av företagsleasing så får ni en bättre koll på det ekonomiska. Det eftersom företagsleasing innebär en fast månadskostnad, som ni då enkelt har koll på. Att hyra eller leasa bilar är bättre än att köpa in egna företagsbilar. Det ger en ökad likviditet samt även fler bra fördelar. Bland annat är det en kostnad över tid och inte en stor summa på en och samma gång.

Leasing för företag

Vi på Arval vänder oss till både små och stora företag som har behov av BMW 330e företagsleasing eller andra modeller av BMW. Vi kan nämligen även erbjuda BMW i3 företagsleasing och BMW X3 företagsleasing. Sedan finns det även andra bilmärken om ni föredrar det. Ni kan tillsammans med oss ta fram en bra paketlösning för tjänstebilar eller företagsbilar, som passar er och ert företag. Vi kan även hjälpa er med er vagnsparkshantering. Det är ett smart val att leasa bil före att köpa in egna bilar till företaget. Det är mer ekonomiskt samt ger er en större valfrihet.

Olika leasingformer

De två vanligaste formerna av leasing idag är det som heter finansiell leasing och operationell leasing. Om ni är ute efter BMW X5 företagsleasing eller företagsleasing BMW 530e så kan vi på Arval erbjuda er operationell leasing. Den formen av BMW företagsleasing är fördelaktig för ert företag. Det eftersom du då har bra koll på alla kostnader. I dessa kostnader ingår då bland annat service, försäkringar, däck, däckhantering och reparationer. Du betalar bara det pris som är överenskommet. Du behöver inte heller fundera på restvärdet på bilen efter att avtalstiden löper ut.

Välj företagsleasing BMW

Om ni känner att BMW företagsleasing skulle passar er och ert företag, kontakta då oss på Arval. Vi vänder oss till företagare, tjänstebilsförare och vagnsparksansvariga. Vi kan ta fram skräddarsydda lösningar för ert företag när det gäller företagsleasing av BMW. Det är ett enklare sätt att hantera era företagsbilar på. Det eftersom ni får en ett konkurrenskraftigt pris där alla tjänster ni behöver ingår. Ni kan vara med och bestämma hur er leasing ska se ut. Vad som passar just ert företag beror på olika faktorer. Det kan vi tillsammans genom en diskussion komma fram till, vad det är ni behöver. Med oss på Arval får du lösningar som är både flexibla och driftsäkra och som ger er en bra kontroll på era kostnader.

1…
Läs mer