hyundai

Hyundai

Hyundai företagsleasing

Hyundai företagsleasing kanske kan vara något som passar dig och ditt företag? Det spelar ingen roll om du bara behöver en bil eller om du behöver ha flera stycken. Vi på Arval kan hjälpa dig med din företagsleasing Hyundai. Att leasa bil är mer förmånligt än att låta ditt företag köpa in egna företagsbilar. Om du har behov av en eller flera tjänstebilar så kan det vara värt att satsa på företagsleasing Hyundai KONA electric. Om du föredrar andra modeller av Hyundai så har vi det att erbjuda med, så väl som andra sorters bilmärken. Vi vänder oss till dig som är företagare så väl som till vagnsparksansvariga och er som har behov av tjänstebil. Vi tar hand om hela kedjan, från inköp till hantering och försäljning. Om du behöver en paketlösning så kan vi ordna det, genom att skräddarsy avtal.

Vilken leasingform föredrar du?

Det finns idag två former av leasing att välja på. Om du är inne på att ha Hyundai IONIQ Electric företagsleasing eller Hyundai KONA electric företagsleasing spelar ingen roll. De två former de flesta leasingföretag kan erbjuda idag är operationell leasing och finansiell leasing. Den sistnämnda påminner mer om ett köp, medan den operationella är mer av ett hyravtal, som dessutom är mer förmånligt och mer ekonomiskt. Det är bra att som företag låta bli att binda upp allt för mycket kapital. Det är bättre att satsa på operationell leasing hos Arval.

Smart val med operationell leasing

Om du funderar på att företagsleasa en Hyundai IONIQ, eller andra modeller av samma märke så kan det vara bra att välja det som heter operationell leasing. Det ger dig bättre översikt på alla kostnader. I avtalet samt priset så ingår nämligen det mesta. Bland annat så ingår det service av bilen, reparationer om det behövs samt försäkringar. Det ingår även däck och däckhantering. Det skiljer sig mot den finansiella leasingen. Där får du stå för de kostnader som finns kring bilen, samt att du tar risken vid avtalsslut.

Välj Hyundai företagsleasing i stället för köp

Hyundai företagsleasing är ett mycket bra alternativ för ditt företag, oavsett hur många tjänstebilar du har behov av. Du slipper stora kostnader på en och samma gång, eftersom du med leasing kan betala över tid. Det är en större ekonomisk trygghet att satsa på att leasa bilar för företaget. Vi på Arval kan dessutom skräddarsy avtalen så att de passar dig och ditt företag. Vi har förmånliga paketlösningar samt att våra lösningar är både driftsäkra och flexibla. I väntan på ett nytt fordon kan vi även erbjuda dig hyrbilar så länge. Om du är nöjd med den bil du redan har leasat så kan vi även se till att förlänga det avtalet.

1…
Läs mer