Volvo

Kia

Kia företagsleasing

Om du har ett företag med behov av tjänstebilar eller företagsbilar till de anställda, så kan Kia företagsleasing vara något du kan satsa på. Fördelen med att använda dig av företagsleasing av Kia är att du inte behöver köpa in egna företagsbilar. Det är mer ekonomiskt att hyra dem via ett leasingavtal. När det kommer till företagsleasing så innebär det att du och ditt företag betalar en summa per månad. Det i form av en månadskostnad.

Med företagsleasing av Kia e-Niro, eller andra modeller av Kia blir det enklare hantering för din del. Ditt företag får en bättre likviditet. Detta beror på att din kostnad fördelas över tid och inte i en stor klumpsumma. Du kan med fördel välja oss på Arval för att hantera din företagsleasing. Vi löser inköp, hantering och försäljning. Tillsammans kan vi komma fram till vad det är för behov ditt företag har av företagsbilar.

Olika leasingformer

När det gäller företagsleasing av Kia, så finns det idag två vanliga former att välja på. Dessa är operationell leasing och finansiell leasing. Om du vill ha det enkelt, sett till det ekonomiska så är operationell leasing att föredra. Det innebär att företagsleasing av Kia Sorento eller Kia e-Niro att du får en bra kontroll på alla kostnader. Det eftersom då du väljer operationell leasing så innebär det att i priset och avtalstiden så ingår försäkringar, service, däck, däckhantering och reparationer. Det gör att då avtalstiden löper ut, så är det bara att returnera bilen eller bilarna och sedan välja nya om du vill. Du kan då åter igen välja företagsleasing av Kia e-Niro EV, eller välja en helt ny bilmodell.

Var smart med din företagsleasing

Om du är intresserad av att ha Kia e-Niro företagsleasing, eller andra modeller av Kia, så kan vi på Arval bistå med detta. Vi kan detta med Kia företagsleasing och det innebär för din del att det blir en enklare hantering, en större ekonomisk trygghet samt en konkurrenskraftig totalkostnad. Vi ser till att utforma den bästa tänkbara lösningen för dig och ditt företag. Sedan kan vi även se till att skräddarsy avtalet så att det passar dina behov. Du kan med vår företagsleasing ha alla kostnader under kontroll. Vi bistår även med hyrbilar samt har möjlighet att förlänga existerande leasingavtal.

1…
Läs mer