Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz är känt för att producera bilar och kommersiella fordon som kombinerar kvalitetsteknik med lyx. Från praktiska halvkombibilar till verkställande sedaner samt ett imponerande urval av stadsjeepar och sportbilar har Mercedes-Benz etablerat sig som en av världens största och mest framgångsrika biltillverkare. Oavsett vad du letar efter i en ny bil, kommer det säkert att finnas en Mercedes som passar dina behov. Om du letar efter en halvkombi kan du välja mellan premium-A-klass 5-dörrar eller B-klass, som erbjuder lite mer utrymme tack vare MPV-stil.

Det finns ett brett urval av sedaner, som sträcker sig i storlek från den kompakta A-klassen till den ständigt populära C-klassen, den exekutiva E-klassen, till den stora, lyxiga S-klassen. På toppen av sortimentet tar Mercedes-Maybach S-klass Executive Sedan till en helt ny nivå och kombinerar limousine-proportioner med lyx och prestige. För de som letar efter lite mer utrymme är CLA Shooting Brake en kompakt egendom med snyggt utseende, medan C-klass Estate erbjuder mer utrymme för familjen. Den distinkta E-klassen är den största egendomen i Mercedes sortiment.

När det gäller fyrhjulingar och stadsjeepar finns det något för alla. Från den kompakta crossover GLA, till den medelstora crossover GLC och GLC coupé, ända fram till GLE, som också finns som en coupé, och den stora GLS SUV som levereras med sju platser som standard. Och slutligen finns det G-klass, som kan se ut som en utilitaristisk terrängbil, men är en lyx-SUV i grunden. Det finns också ett brett urval av kupéer, cabrioleter och roadsters, inklusive den kompakta 4-dörrars CLA-kupén, den sportiga S-klassens mjuka cabriolet och SL Roadster som har ett infällbart hårt tak för det bästa av två världar.

Varför inte ta en titt på Mercedes V-klass, en lyxig MPV med plats för upp till åtta personer. Med många modeller över hela sortimentet tillgängliga som högpresterande AMG-varianter samt plug-in-hybrider för lägre utsläpp och bättre bränsleeffektivitet, oavsett om du letar efter en liten, praktisk ekonomisk bil, en familjesedan, kombi eller SUV, välj Mercedes-Benz.

1…
Läs mer