Polestar header

Polestar

Polestar företagsleasing

Som företagare är det en bra idé att satsa på Polestar företagsleasing. På Arval kan vi erbjuda dig en bra och anpassad paketlösning där ditt företagsbehov för leasing av Polestar tillgodoses på bästa sätt. Vi erbjuder inte bara Polestar leasing utan arbetar med flera olika ledande bilmärken. Polestar är däremot en elbil som vunnit stor popularitet på den svenska marknaden. Du som är företagare, vagnsparksansvarig eller har behov av flera olika företagsbilar eller tjänstebilar kan få hjälp med att ta fram ett bra och kostnadseffektivt leasingavtal hos Arval.  En smartare lösning än att köpa in egna bilar. Polestar leasing ger dig en kostnad över tid med bättre likviditet. Oavsett storleken på din verksamhet är vi övertygade om att kunna hjälpa dig.

Välja rätt leasingform

Leasing idag kommer huvudsakligen i två former: finansiell leasing och operationell leasing. Med finansiell leasing så får du själv stå för restvärderisken. En operationell leasing är bättre anpassad för företag och således mer fördelaktig. Kostnaden sprids ut över en längre period i mindre summor varje månad och du slipper köpa in egna bilar, vilket är en dyr investering. Hos oss på Arval hittar du Polestar leasing med förmånliga avtal. Operationell leasing ger dig en bättre kontroll över kostnaderna eftersom du betalar en förutbestämd summa för varje fordon.

Varför välja operationell leasing?

Operationell leasing är den leasingform vi erbjuder på Arval och den vi oftast rekommenderar. I kostnaderna ingår service och försäkringar samt däck, däckhantering och reparationer. När avtalet upphört är det bara att lämna in bilen eller bilarna med garanterat restvärde.

Polestar leasing för företag hos Arval

Vi på Arval har många års erfarenhet av företagsleasing. Är ditt företag i behov av en eller flera bilar rekommenderar vi att du satsar på Polestar leasing. Det ger dig en bättre överblick av alla dina kostnader under en och samma period. Vi erbjuder skräddarsydda paketlösningar som är helt anpassade efter våra företagskunders behov. Arval erbjuder även tillfälliga hyrbilar i väntan på leasingbilar och det går bra att förlänga avtalstiden på befintliga fordon.

 

 

 

 

 

1…
Läs mer