Tesla brand header

Tesla

Tesla företagsleasing

Tesla företagsleasing är ett bra val om ditt företag har behov av en eller flera bilar. Företaget kan vara i behov av tjänstebilar, förmånsbilar eller andra typer av fordon och då är det en bra idé att använda sig av en lösning. Tesla elbilar håller verkligen måttet! På Arval har vi leasingbilen du behöver för din verksamhet.

Företagsleasing är en bra lösning då det innebär att du betalar en fast kostnad per månad istället för att investera en stor summa pengar i förvärvandet av egna företagsbilar. Kostnaden för Tesla-leasing hos oss är fast och du får en bra likviditet samt en rad andra förmåner när du väljer Arval som leverantör.

Arval har många års branscherfarenhet och vänder sig i första hand till företagare, tjänstebilsförare och vagnsparksansvariga. Hos oss hittar du leasinglösningar med både Tesla-bilar och andra ledande bilmärken.

Leasinglösningar för företag

Funderar du på att inkorporera Tesla model 3 företagsleasing i ditt företag så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder Tesla företagsleasing med bra avtal och konkurrenskraftiga priser.

Det finns i dagsläget flera former av företagsleasing men den vi oftast rekommenderar är sk. operationell leasing. Till skillnad från finansiell leasing och andra former av leasing ger en operationell lösning dig kontroll över alla kostnader. I månadskostnaden för din Tesla företagsleasing ingår försäkringar och service samt däck, däckhantering och reparationer. Du behöver inte heller tänka på restvärdet eftersom detta är garanterat från start.

Vad är operationell leasing?

Operationell leasing kallas även för fullserviceleasing och innebär att du betalar ett fast belopp per bil och månad. Allt annat som har med bilen att göra är det Arval som sköter. Vi tar risken för allt kring servicen, eventuellt underhåll och/eller reparationer samt handläggningen av försäkringar.

Med den här formen av Tesla företagsleasing är det vi som tar hela restvärdesrisken för fordonet, vilket gör att du får mer tid över till att fokusera på att utveckla företagets verksamhet.

Boka företagsleasing via Arval

Tesla företagsleasing via Arval är ett smart val. Vi erbjuder avtal som anpassar sig till dina behov och ger en bättre överblick av dina leasingkostnader. Tillsammans utarbetar vi en skräddarsydd lösning för hur ditt företags leasing ska se ut. Avtalstiden kan förstås förlängas vid behov. På Arval strävar vi mot att erbjuda flexibla och driftsäkra lösningar som håller kostnaderna under kontroll. I väntan på nya leasingfordon kan vi även ordna med tillfälliga hyrbilar från ledande märken.

 

 

1…
Läs mer