BMW

Volkswagen

VW företagsleasing

Har du ett företag där det finns ett behov av tjänstebilar, företagsbilar eller förmånsbilar? Du kanske har många anställda och behöver många bilar? Då kan det vara bra att satsa på VW företagsleasing. Det är många fördelar att välja företagsleasing av VW. En stor fördel är att ditt företag betalar en fast leasingkostnad varje månad, och det ger bra översikt över alla kostnader. Det innebär även att du slipper binda eget kapital genom att köpa in egna bilar till företaget.

Väljer du att använda dig av företagsleasing av Passat eller andra modeller av Volkswagen så gör du ett smart val. Det ger ökad likviditet i företaget samt en större valfrihet. Du slipper en större kostnad på en och samma gång och kan betala över tid i stället. Välj gärna oss på Arval för att ta hand om er företagsleasing av VW. Vi kan ta fram paketlösningar för ditt företag. Vi kan även ta hand om inköp, hantering och försäljning. Så du som är företagare, tjänstebilsförare eller vagnparksansvarig, vänd dig till oss då du behöver företagsbilar till ett bra pris.

Olika former av leasing för företag

De två vanligaste formarna är operationell leasing och finansiell leasing. Det bästa sättet att leasa bil på är med operationell leasing. Du har då en bra kontroll på vad allt kostar och i priset och under hela avtalstiden ingår det saker som försäkringar och service, men även däck, däckhantering och reparationer. Du behöver inte tänka på restvärdet, då det är garanterat från början. Det innebär att du efter att avtalstiden löpt ut kan återlämna bilen.

Hos oss på Arval kan du få VW företagsleasing i form av operationell leasing. Vi har olika modeller av Volkswagen, så vi kan även erbjuda företagsleasing av Amarok eller Passat GTE företagsleasing. Vi har även andra modeller och märken. Vi kan tillsammans komma fram till vad som passar ditt företag. När det gäller leasingformer idag så finns det två vanliga typer.

Om du funderar på vad en finansiell leasing innebär, så är det så att månadskostnaden baseras helt enkelt på priset, avtalstiden och restvärdet på bilen. Det är då du som bestämmer restvärdet på bilen. Det innebär även att det är du som tar risken för att det kan bli ett undervärde eller ett övervärde på bilen. Skulle det då vara så att bilen är värd mer, då avtalet löper ut så får du pengar tillbaka. Är det däremot så att den är värd mindre, då får du betala tillbaka mellanskillnaden.

Välj företagsleasing med oss på Arval

Du gör ett bra val om du vänder dig till oss på Arval när du ska satsa på en VW företagsleasing. Vi har förmånliga avtal och smarta paketlösningar att erbjuda dig och ditt företag. Det ger dig en bra trygghet. Du kan vara med och utforma hur ditt leasingavtal ska se ut. Det gör att du kan få en lösning som är skräddarsydd.  Vilken form av företagsleasing som passar dig och ditt företag beror på olika faktorer, men vi på Arval kan ge dig flexibla och driftsäkra lösningar så att du kan ha alla kostnader under kontroll.

1…
Läs mer