Volvo

Volvo

Volvo Företagsleasing, det innebär att ni som har ett företag betalar en månadskostnad och det istället för att själva köpa in företagsbilar. För er innebär det en större fördel samt en större likviditet. Det eftersom kostnaden då delas över tid och inte behöver betalas på en och samma gång.

Genom att välja Volvo företagsleasing via oss på Arval så tar vi hand om allt från inköp till hantering och försäljning. Vi vänder oss till er som är företagare, tjänstebilsförare eller vagnparksansvarig. Hos oss kan ni hitta Volvo V60 företagsleasing, så väl som flera andra modeller.

Vi kan tillsammans med er ta fram vad det är för typ av företagsbil som ska köpas och samt hur de ska hanteras. Det kan bero på olika saker så som er bilpolicy eller hur många bilar det är ni behöver och hur de är tänkt att de ska användas. De gällande momsreglerna är även bättre med Volvo företagsleasing än om ni köper bilen eller bilarna.

Vilken leasingform ska du välja?

Om ni funderar på Volvo V90 företagsleasing så finns det olika lösningar på detta. Det finns operationell leasing och finansiell leasing. Om ni väljer att använda operationell Volvo företagsleasing så innebär det att det blir bra mycket enklare att göra en budget.

Ni har då en bra kontroll över alla kostnader. Det då alla saker så som försäkringar, service, däck, däckhantering och reparationer ingår i priset och avtalstiden för bilen. Restvärdet är garanterat från början, så det behöver ni inte tänka på. Efter avtalstiden är det bara att lämna tillbaka den eller de bilar ni har och välja nya.

Finansiell leasing

När det gäller finansiell leasing så baseras månadskostnaden på priset på företagsbilen, avtalstiden samt dess restvärde. Väljer ni då Volvo xc60 företagsleasing så är det själva som bestämmer restvärdet samt att det är ni som tar risken för eventuellt övervärde eller undervärde. Om bilen är värd mer vid slutet av avtalet så får ni pengar tillbaka, men är den värd mer så måste en mellanskillnad betalas.

Välj rätt Volvo företagsleasing

Genom att välja Volvo företagsleasing med oss på Arval får du en enkel hantering av bilen eller bilarna. Ni får även en ekonomisk trygghet samt en konkurrenskraftig totalkostnad. Eftersom du kan vara med och bestämma så är det enkelt för oss att kunna utforma den allra bästa tänkbara lösningen för er och ert företag.

 Vad för form av företagsleasing som passar er allra bäst, det beror bland annat på hur mycket ni vill fastställa de kostnader ni har. Vi kan skräddarsy avtalet på ett sätt som passar just er. Dessutom har vi flexibla och driftsäkra lösningar att erbjuda som gör att ni kan hålla era kostnader under kontroll. Utöver Volvo företagsleasing, erbjuder vi även hyrbilar i väntan på ett nytt fordon att leasa så väl som det är möjligt att kunna förlänga avtalstiden på de befintliga leasingfordonen.

 

1…
Läs mer