Mech

LANSERING AV TRE NYA ARVAL CENTERS

Innovation 26 Jan 2023

LANSERING AV TRE NYA ARVAL CENTERS

I en del av Arvals strategiska plan Arval Beyond och i ett led att stärka servicenivån ytterligare har en ny nätverksstrategi för servicemarknad tagits fram. Med denna kommer Arval att lansera ”Arval Centers” där alla tjänster inom fordonsservice, underhåll och reparation är samlade under ett och samma tak.
 

Väljs ut med omsorg

Dessa partners kommer att väljas ut på grundval av 130 kriterier (kompetens, utbildning, miljötänkande etc.), där varje kriterium tilldelas ett visst antal poäng. Även hållbarhet har beaktats där omkring tjugo kriterier handlar specifikt om företagens sociala ansvar och till att säkerställa partnerföretagets goda ekonomiska hälsa. Utöver detta bedömer Arval partnerna på mer kvalitativa kriterier som utvärderas efter Arval-teamens besök på anläggningarna. Arval följer löpande upp förarnas feedback efter besöken ute hos våra partners för att säkerställa bästa möjliga kundupplevelse.

Målsättningen är att bygga upp ett nätverk av samarbetspartners där kunder och förare alltid ska kunna räkna med en optimal kundupplevelse i alla avseenden. Alla dessa centra kommer även att ha en visuell identitet som är utformad för att vara lätt att känna igen oavsett vilken anläggning man väljer.

Som förare kan du alltid hitta närmaste partner i appen My Arval eller kontakta Arval Driver Experience Team för vägledning och bokning.

Lansering av de tre första Arval Centers

Nu lanseras de tre första Arval Centers i Sverige, Mechanum i Göteborg och i Malmö. Här kan Arvals förare och kunder få hjälp med service, reparationer, skador och glas och dessutom få tillgång till en lånebil 1-2 dagar helt utan extra kostnad. Anläggningarna  är moderna och auktoriserade för flertalet bilmärken och vid besiktning av skada används förarens digitala bilder för att undvika dubbla besök. Gratis utvändig tvätt ingår alltid i samband med ditt besök.  

Bokning sker via mechanum.com eller via Arval Driver Experience Team.

 

Presskontakter:

Arval Sverige

Furkan Karaman, Commercial Director, furkan.karaman - 08 - 799 88 90

Philippe Chabert, Managing Director, philippe.charbert@arval.se - 08- 799 88 90

 

Om Arval:

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade nästan 1,5 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2021. Varje dag erbjuder över 7 500 Arval-medarbetare i 30 länder flexibla lösningar för att göra resor sömlösa och hållbara för sina kunder, som sträcker sig från stora internationella organisationer till mindre företag och individuella småföretag.  Arval är medgrundare och medlem i Element-Arval Global Alliance, en världsledare inom vagnparkshanteringsindustrin, med 3 miljoner fordon i 53 länder. Arval grundades 1989 och ägs fullt ut av BNP Paribas. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen.

www.arval.se

 

Om BNP Paribas:

BNP Paribas är en ledande bank i Europa med internationell räckvidd. Den har en närvaro i 68 länder och har nästan 193 000 anställda, varav över 148 000 i Europa. Företaget rankas högt inom sina kärnverksamheter; Domestic Markets och International Financial Services (vars banknätverk och finansiella tjänster för konsumenter täcks av Retail Banking & Services) samt Corporate & Institutional Banking, vilka servar två sorters kunder: företagskunder och institutionella investerare. BNP Paribas Group hjälper alla dess kunder (individer, föreningar, entreprenörer, små- och medelstora företag, företagskunder och institutioner) att förverkliga sina projekt genom lösningar som sträcker sig från finansiering, investeringar, sparande och försäkringsskydd. I Europa har BNP Paribas Group fyra huvudmarknader (Belgien, Frankrike, Italien och Luxemburg) och BNP Paribas Personal Finance är marknadsledande inom konsumentutlåning. BNP Paribas utökar nu dess integrerade konsumenttjänstemodell inom Medelhavsländerna, Turkiet, Östeuropa samt ett stort nätverk i den västra delen av USA. Företagets tjänster inom Corporate & Institutional Banking och International Financial Services är bland de ledande i Europa och är på stark frammarsch i Amerika och även med en snabbväxande och stadig verksamhet i Asien- och Stillahavsområdet.

www.bnpparibas.se

Läs mer Visa mindre