Innovation

Innovation

{label}
{value}
Theme
Category
Aktiva filter1
Arval Mobility Observatory 3.0

Arval Mobility Observatory publicerar den 17:e upplagan av Mobility and Fleet Barometer

Arval Mobility Observatory är en branschreferens som genomför årliga prognostiseringar för mobilitetstrender på europeisk nivå. I år intervjuades 5 200 vagnparksansvariga i 20 länder.
I Sverige intervjuades totalt 250 vagnparksansvariga hos företag med en till 99 anställda och över 100 anställda.

Mån 08/11/21
Alternativ text

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 4

Enligt den senaste rapporten av årets Mobility and Fleet Barometer från Arval Mobility Observatory förutspår 4 av 10 svenska vagnparkchefer att de kommer att utöka antalet fordon i sina vagnparker. En av de främsta parametrarna till denna utveckling är COVID-19 pandemin och behovet av att kunna erbjuda säkrare transportmedel och nya mobilitetslösningar till sin personal. I år förväntas storleken på svenska vagnparker förbli stabil och något högre än det europeiska genomsnittet.

Sön 10/10/21
Alternativ text

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 3

Enligt den senaste delrapporten av den årliga Mobility and Fleet Barometer från Arval Mobility Observatory förutspås elfordon och alternativa bränslen få en fortsatt stark penetration bland svenska vagnparker.

Sön 03/10/21
Arval Mobility Observatory 2.0

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 2

Enligt den senaste delrapporten av den årliga Mobility and Fleet Barometer från Arval Mobility Observatory förutspås elfordon och alternativa bränslen få en fortsatt stark penetration bland svenska vagnparker.

Tis 29/06/21
AMO 2021

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 1

Stark tro på tillväxt för fullserviceleasing av bilar bland större företag
Enligt den senaste upplagan av den årliga barometern utförd av Arval Mobility Observatory spås fullserviceleasing ha en fortsatt stark tillväxt som finansieringsmetod för leasingbilar i Sverige bland större företag.

Tor 20/05/21
ARVAL MOBILITY CONSULTING-MODELLEN

Arval lanserar: Arval Mobility Consulting-modellen

Arval Mobility Consulting lanseras som ett nytt svar på snabba förändringar inom företagens mobilitetsbehov. Lanseringen kommer som en uppdatering av Arvals framgångsrika SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som lanserades 2018. Arval Mobility Consulting är en viktig del av Arval Beyond-strategin inom 360° Mobility-erbjudandet, en femårsplan utformad för att möjliggöra för Arval att bli branschledaren inom hållbara mobilitetslösningar.

Mån 29/03/21