Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory

{label}
{value}

Search
Theme
Category
Aktiva filter1
Pressmeddelande

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY FLEET AND MOBILITY BAROMETER 2024

Den senaste rapporten av årets Fleet & Mobility barometer från Arval Mobility Observatory visar att företag har stark framtidstro gällande tillväxten och utvecklingen av deras fordonsflotta.

Ons 22/05/24
Mobility and fleet barometer

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY DELAR GLOBALA MOBILITETSTRENDER

Arval Mobility Observatory, Frank Svenhard presenterade resultaten av årets globala marknadsundersökning den 7 december på Ynnors årliga Tjänstebilsdag 2023.

Tor 21/12/23
Arval Mobility Observatory 2022

Arval Mobility Observatory 2022 - Del 3

Den tredje och sista delen av den årliga barometern utförd av Arval Mobility Observatory, visar att en stor majoritet av svenska företag har implementerat nya bränslealternativ för personbilar. I år har mer än sju av tio företag gjort denna omställning och den främsta anledningen är bränslealternativens lägre miljöpåverkan.

Ons 28/09/22
Arval Mobility Observatory 2022

Arval Mobility Observatory 2022 - Del 2

Den senaste delrapporten av den årliga barometern utförd av Arval Mobility Observatory, visar att en betydande andel av de svenska företagen är intresserade av fullserviceleasing. Ett av fyra företag överväger att införa eller öka användningen av fullserviceleasing i framtiden.

Tor 15/09/22
Arval Mobility Observatory 2022

Arval Mobility Observatory 2022 - Del 1

Svenska företag har stark framtidstro gällande tillväxten för sina vagnparker.
I den första delen av den årliga barometern för mobilitet och vagnparker, utförd av Arval Mobility Observatory, framkommer det att hela 92% av de större svenska företagen tror att deras vagnpark kommer att öka under de kommande tre åren.

Mån 05/09/22
Arval Mobility Observatory 3.0

Arval Mobility Observatory publicerar den 17:e upplagan av Mobility and Fleet Barometer

Arval Mobility Observatory är en branschreferens som genomför årliga prognostiseringar för mobilitetstrender på europeisk nivå. I år intervjuades 5 200 vagnparksansvariga i 20 länder.
I Sverige intervjuades totalt 250 vagnparksansvariga hos företag med en till 99 anställda och över 100 anställda.

Mån 08/11/21
Alternativ text

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 4

Enligt den senaste rapporten av årets Mobility and Fleet Barometer från Arval Mobility Observatory förutspår 4 av 10 svenska vagnparkchefer att de kommer att utöka antalet fordon i sina vagnparker. En av de främsta parametrarna till denna utveckling är COVID-19 pandemin och behovet av att kunna erbjuda säkrare transportmedel och nya mobilitetslösningar till sin personal. I år förväntas storleken på svenska vagnparker förbli stabil och något högre än det europeiska genomsnittet.

Sön 10/10/21
Alternativ text

Arval Mobility Observatory 2021 - Del 3

Enligt den senaste delrapporten av den årliga Mobility and Fleet Barometer från Arval Mobility Observatory förutspås elfordon och alternativa bränslen få en fortsatt stark penetration bland svenska vagnparker.

Sön 03/10/21