newsroom

Senaste nytt

Arval community
{label}
{value}

Search
Theme
Category
Aktiva filter1
Pressmeddelande

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY FLEET AND MOBILITY BAROMETER 2024

Den senaste rapporten av årets Fleet & Mobility barometer från Arval Mobility Observatory visar att företag har stark framtidstro gällande tillväxten och utvecklingen av deras fordonsflotta.

Ons 22/05/24
Pressmeddelande

ARVAL BNP PARIBAS SAMARBETAR MED WISENTIC FÖR EFFEKTIV SKADEHANTERING

Nytt samarbete mellan Wisentic och Arval BNP Paribas möjliggör en effektivare och mer automatiserad skadereglering för Arval! Det är Wisentics produkt eGlas som kommer att spela en central roll i effektiviseringen av bilglasskador.

Tis 21/05/24
carsharing

NU LANSERAS ARVAL CAR SHARING

Den 13:e mars lanseras Arval Car Sharing i Sverige som maximerar användningen av fordonen, minimerar det administrativa arbetet samtidigt som du får en helhetsbild över dina poolbilar. Du som fordonsansvarig sköter allt via vår digitala plattform där du bland annat bjuder in förarna till appen.

Ons 13/03/24
eLCV Miljöbonus 2024

NY MILJÖBONUS FÖR ELDRIVEN LÄTT LASTBIL!

Den 13:e februari 2024 lanserades en ny miljöbonus för eldriven lätt lastbil och kommer vara tillgänglig att söka fram till och med oktober 2025. Miljöbonusen kan ge dig ekonomiskt stöd, upp till 50 000 kr och stödet kommer att minskas över tid.

Mån 26/02/24
Pressmeddelande

ARVAL REDOVISAR TOPPRESULTAT FÖR 2O23 MED EN TILLVÄXT AV VAGNPARKEN MED 6,9%

Arval visar ett starkt resultat för 2023 och har nu en vagnpark med 1 701 540 leasade fordon över hela världen. Detta motsvarar en organisk tillväxt på 6,9 % jämfört med 2022, vilket är klart över genomsnittet för marknaden. Störst förändring blev det inom vagnparkens elektrifiering, mobilitet och uppkopplade fordon. Framtidsutsikterna för 2024 ser ljusa och positiva ut vilket är det sista året för Arval Beyonds strategiska plan.

Tis 06/02/24
Mobility and fleet barometer

ARVAL MOBILITY OBSERVATORY DELAR GLOBALA MOBILITETSTRENDER

Arval Mobility Observatory, Frank Svenhard presenterade resultaten av årets globala marknadsundersökning den 7 december på Ynnors årliga Tjänstebilsdag 2023.

Tor 21/12/23
Electric vans charging

HUR PÅVERKAR LASTVIKT OCH SLÄP RÄCKVIDDEN PÅ EL-LASTBILAR?

Ny vetenskaplig forskning från specialisten på hållbar mobilitet Arval har visat att bogsering kommer att minska ett elfordons räckvidd med 23-31 % jämfört med den verkliga siffran.

Tor 31/08/23
Arval Danmark Erhvervsleasing

5 APPAR FÖR EN LYCKAD BILSEMESTER MED ELBIL

Planering är en viktig faktor för att få en bra bilsemester. Var finns närmaste laddare, hur mycket kostar det att ladda och hur fungerar laddning utomlands? Arval har sammanställt fem appar för en lyckad bilsemester med elbil. Läs mer här

Tor 06/07/23