My Arval

My Arval

MED MY ARVAL FÖR FÖRARE BLIR MOBILITET FRIHET

Flexibel, intuitiv och lätt att använda, My Arval ger dig mer autonomi i den dagliga hanteringen av ditt fordon. Den följer dig från att ta kontroll över ditt fordon, till att övervaka dina underhållsprocedurer eller till och med schemalägga dina möten.

SPARA TID OCH FÅ SINNESRO

  • Få enkel tillgång till information relaterad till ditt fordon, dess egenskaper och de tjänster som är kopplade till ditt fordonskontrakt.
  • Rapportera en skada online på några minuter och dra nytta av en snabbare hantering av ditt ärende.
  • Organisera dina möten för fordonsunderhåll  eller geolokalisera en verkstad, en däckreparatör eller någon annan partner godkänd av Arval.
  • Hitta alla svar på frågor relaterade till den dagliga användningen och övervakningen av ditt fordon i FAQ eller per telefon från de dedikerade Arval-teamen.
  • Och i slutet av kontraktet, be om en offert  om du vill köpa tillbaka ditt fordon till dig själv eller till någon du tycker om.
Left column
truck ride in the road
Right column

FÖLJ DIN FORDONSBESTÄLLNING

Som förare, med ett nytt fordon eller en förnyelse, kan du nu följa din beställning, från bekräftelse till leverans av ditt fordon.
Du hittar också information om ditt kontrakt (ordernummer, varaktighet, körsträcka, status) och ditt fordon (årsmodell, typ av bränsle, etc.).
Kontrollera ditt beräknade leveransdatum så snart som möjligt!