CSR pic

Ditt företags CSR-ansvar: En grönare vagnpark

Arval hjälper till med din övergång till en grönare mobilitet med låga koldioxidutsläpp, som elbilar, samtidigt som du erbjuds ha bättre förutsättningar för att kunna erbjuda detta till dina anställda. Dagens moderna vagnparkshantering måste ha företagens sociala ansvar, CSR (Corporate Social Responsibility)  och hållbarhet i fokus.

 • Elbilar till din vagnpark

  Vi kan utföra en Arval SMaRT-revision av din vagnpark, analysera vagnparkens användning och behov, för att kunna identifiera rätt fordon för er. Vi tittar på fordonsstorlek, användning, körsträcka och ge råd om huruvida elbils- eller hybridmodeller kan hjälpa ditt företag att spara kostnader, och möta dina CSR-mål. Vi erbjuder även leasing av elektriska lätta lastbilar.

  Laddningslösningar för elbilar

  Arvals elbilserbjudande inkluderar laddningslösningar med laddstolpar, installerad både på era kontor och förarnas hem. Det betyder att ni alltid har tillräckliga laddningsmöjligheter för era elbilar. Och vi tillhandahåller integrerade laddningskort för att kunna ladda, både med våra stolpar och andra kompatibla laddningsnätverk.

  Go Arval Electric - Prova och testa elbil innan du leasar

  Vi gör övergången till elbilar lätt. Att köra och ladda elbilar är nytt för många företag. Därför erbjuder vi till företag Go Arval Electric – du och dina förare kan under en överenskommen period prova en elbil i din vagnpark. Detta för er att känna på hur det är att köra elbilar och om det är rätt lösning för ert företag. För att få veta mer om Go Arval Electric kontakta oss.

 • ANSTÄLLDAS SÄKERHET

  Genom vårt dedikerade Driver Support Center är alltid dina förares säkerhet vår första prioritet. Våra Support Center är bemannat av specialister, redo att svara på frågor om tjänster, underhåll och service, erbjuda vägassistans, eller frågor om försäkring och olyckshantering.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt