My Arval

My Arval: Vår digitala plattform

Målet är att ge dig de bästa verktygen för att göra ditt liv enklare. Det är därför vi har My Arval Mobile. Du kan ta hand om ditt leasingfordon enkelt och snabbt, och få maximal anpassning och intuitiva funktioner.

Du har enkel tillgång till dina fordonsdata och klara instruktioner vi slutet av ditt kontrakt. Tjänsterna som är inkluderade i ditt kontrakt är i dina händer helt enkelt. Appen är intuitiv, dynamisk och enkel använda, och erbjuder funktioner anpassade till dina behov av mobilitet; lättillgänglig, tidsbesparande och optimerad struktur.

 • Nivå 1: Enkel hantering av din vagnpark

  Oavsett om det är långtidshyra eller korttidshyra, även om det är hos en annan leverantör. Är My Arval är utformad för att ge detaljerad insikt till dig om din vagnpark. För både beslutsfattare och förare tillhandahåller My Arval följande nivåer av data:

  Min flottstatus

  Daglig information om lokal verksamhet, tillgänglig när som helst för att underlätta beslut kring din vagnpark. 

  My Fleet Trends

  Ett strategiskt, månatligt rapporteringsverktyg för företag som har globala flottor, som integrerar trender och KPI:er.

  Min integrerade flotta inte i alla länder

  En unik dataplattform för 360º  inblick i din världsomspännande flotta - integrerar all din data i en lättanvänd plattform.

 • Nivå 2: Hantera allt som rör din bil i My Arval

  My Arvals digitala verktyg hjälper förare att hantera problem och lösningar själva, vilket frigör tid för vagnparksansvariga. Där det är aktiverat ger My Arval förare tillgång till företagsbilsuthyrningspolicy, fordonskonfiguration, kilometerrapportering och orderspårning. My Arval-appen finns alltid nära till hands för rapportering av olyckor på vägen.

 • En app för hela din vagnpark

  Du får en enda åtkomstpunkt för att hantera dina fordon och kontrollera kostnader. Med fullständig dataanalys ger My Arval dig en omfattande förståelse för alla mobilitetslösningar i hela din verksamhet. Detta kan till och med omfatta försäkring och - för din försäkringspartner - en digital första anmälan om skada vid kollisioner eller stöld.

  Med vår digitala plattform My Arval finner du data för att fatta strategiska beslut. 

Behöver du information?
Ring oss på 08 - 799 88 90
eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt