International_SE

Element - Arval Global Alliance: Din globala vagnparkslösning

Genom Element-Arval Global Alliance kan vi utöka vår globala räckvidd och hjälpa dig att hantera din globala vagnpark.

Element-Arval Global Alliance har erfarenheten, kompetensen och resurserna för att stödja din strategi på alla kontinenter. Med dess globala skala, tillsammans med viktiga internationella partnerskap som biltillverkare och leverantörer, möjliggörs det för kunderna att dra nytta av mycket konkurrenskraftiga priser och tjänster.

 • UTÄKAD GLOBAL TÄCKNING

  Genom att närvara i över 50 länder har vi erfarenhet, expertis och resurser för att stödja dina behov på alla kontinenter. Vår globala skala, tillsammans med viktiga internationella partnerskap, gör att våra kunder kan dra nytta av de bästa produkterna och tjänsterna.

   

 • EXPERTRÅD, DÄR DU ÄR

  Dedikerade experter är alltid tillgängliga, på det språk du behöver dem, för att proaktivt leverera hjälp, strategiska insikter och data. Vår kontaktmodell med utsett lokal support hjälper dig att sänka din totala ägandekostnad (TCO) och hantera en gemensam fordonspolicy.

 • DIGITALA VERKTYG

  Genom alliansen kan du få tillgång till global vagnparksdata och jämförelse av KPI:er. Du får tillgång till en serie digitala verktyg inklusive vår Integral Fleet-lösning, där du kan få åtkomst till och samla data från alla platser och säkerställa att din vagnparksstrategi ger de förväntade, mätbara resultaten.

 • KONSISTENT OCH OPTIMERAD FLOTTHANTERING

  Med förmågan att skala vagnparkspolicys, praxis och önskade tjänster får du det bästa av båda världar: en global vagnparkspolicy med flexibilitet för lokal anpassning. Våra mycket höga Net Promoter Score visar hur mycket våra företagskunder värderar Element-Arval Global Alliance.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt