consuting

Vagnparksrådgivning

Leasing är en del av Arvals DNA. Våra dedikerade Account Teams hjälper våra kunder att hantera sin vagnpark - med förbättring av effektivitet, underhåll och besparingar.

 • 1. ÅRLIG ANALYS OCH REKOMMENDATIONER

  Varje år kommer våra Business Managers att göra en fullständig analys av din vagnpark för att utvärdera behov och saker som kan förbättras - det täcker vagnparksdata, användningsbeteenden av bilflottan, strategi, användning av Arval-tjänster och mera.

  Vi ägnar mycket tid åt att analysera din vagnpark - oavsett om det är kostnaden för försäkring, totala kostnader, eller specifika CSR-KPIer till exempel drivmedelshantering och förarsäkerhet. Vi gör en affärsbedömning och kommer med rekommendationer anpassade för just din vagnpark.

 • 2. DATA DRIVNA KLIENTLÖSNINGAR

  Ditt dedikerade Account Team

  Vi startar varje kundrelation genom att först förstå dina behov och hur ert företags vagnpark och bilpolicies fungerar. Våra professionella Account Teams är alltid redo dagligen att ge råd, och hantera vagnparken så att det blir en värdefull strategisk tillgång för ditt företag.

  Insikter från din vagnpark

  Integrerad och konsoliderad data hjälper dig att fatta snabbare beslut om din vagnpark. I vår tjänst My Arval, får du insikter och data att kunna förstå din vagnpark bättre, där du kan få olika typer av rapporter (och hitta fakturor) och analyser. I vår tilläggstjänst Arval Active Link som är en uppkopplad lösning för fordon, kan du få ännu djupare insikter om vagnparken och fordonens användning. Arval Active Link hjälper till att samla in, analysera och se förarnas körmönster. Den är utvecklad för att respektera integriteten och säkerställa datasäkerhet för dig och dina förare. Du får data och notifieringar för att kunna förbättra din produktivitet, CSR och minska kostnaderna.

  Dataintegritet

  Alla personuppgifter om dina förare hanteras enligt gällande europeiska dataskyddslagar hos Arval. Du kan läsa vårt dataskyddsmeddelande.

 • 3. VÅRAN SMaRT-METOD

  Genom att jobba mot grön mobilitet över hela Europa, kan denna nya Arval-metodik hjälpa till att definiera och genomföra en grönare övergångsstrategi för din vagnpark. Vi tar dig genom ett tillvägagångsätt steg-för-steg, inklusive definierade framtida ambitioner för mobilitet och strategi, jämförelse mot marknadsdata och utvärdering av den nuvarande bilparkens effektivitet. Att på ett strategiskt sätt sänka CO2 för hela din vagnpark med Arval - är möjligt med vår SMaRT-metod.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt