International

Globala vagnparkslösningar: Arval International Business Office

Arvals International Business Office (IBO) är en unik, dedikerad centraliserad organisation för internationella företag. Du kan komma åt, förhandla om och implementera din globala vagnparksstrategi genom en enda kontaktpunkt för alla länder, inklusive lokala anpassningar. Var du än är kan vi ge dig råd om lösningar, med global expertis och ett engagemang för kvalitet.


 

Arvals dedikerade International Business Office (IBO) -team hjälper multinationella organisationer med gränsöverskridande leasingbehov. Vårt erbjudande syftar till att förenkla din internationella vagnparkshantering med ett globalt avtal, konsekventa tjänster i alla länder och ett internationellt rapporteringsverktyg "My Fleet Trends" Vår tjänst ger dig möjlighet att analysera dina KPIer globalt eller lokalt: det ger dig tillgång till 3 års historia och aggregerade data på ett ställe.

  • Global rådgivning och expertis

    Global rådgivning och expertis matchas med lokalt stöd för pågående optimering. Genom att utnyttja ett globalt avtal med dig är våra IBO-team gränsöverskridande, vilket betyder att kommunikation är enkel och direkt. Ett team för att förenkla allt om din internationella flottan.

  • Global rapportering

    Global rapportering med flera språk och valutor möjliggör automatiskt delning av viktiga datapunkter (vagnpark, utgifter, användning, utsläpp) med ditt globala team. Detta ger oss förmågan att skala vagnparkspolicy, praxis och önskade tjänster med en rådgivande strategi för att tillgodose dina globala behov.

  • Element-Arval Global Alliance

    Element-Arval Global Alliance kan utöka din globala räckvidd och hjälpa dig att harmonisera och befintliga globala vagnparker- med mer än 3 miljoner fordon i över 50 länder kan du konsolidera flera lokala vagnparkstjänster till ett globalt kontrakt.

5 nyckellösningar

5 svar på dina nyckelbehov
Arvals kärnvärden är omtanke, expertis och enkelhet. Med detta i åtanke levererar vi en 5-pelars-strategi för vagnparkslösningar. Med Arval kan du delegera hela vagnparkhanteringen till oss, inklusive förarkommunikation - detta befriar dig från en daglig börda, vilket frigör tid för att fokusera på din kärnverksamhet. Vårt team av experter kommer kontinuerligt att analysera dina befintliga behov av fordonsleasing och identifiera rätt fordon och tjänster för ditt företag - oavsett om det är MTR, LTR eller elfordon. Det är Arvals verksamhet att känna till ditt företag.
Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Vår SMaRT-strategi - en övergång till en grönare flotta och alternativa lösningar

Dina globala mål inkluderar komplexa delar som TCO, utsläpp, förarens tillfredsställelse och CSR-mål. Vår process för Sustainable Mobility And Responsibility Target (SMaRT) kan hjälpa dig att optimera din vagnparks globala prestanda. Med din hållbara ambition som utgångspunkt rekommenderar vi dig steg för en väg mot att uppnå din övergång till en grönare flotta och alternativa mobilitetslösningar. 

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt