Hyr ditt företagsfordon

Varför Arval: en pålitlig partner

Använd bilen - vi tar hand om resten. I över 30 år har vi hjälpt företag i alla storlekar att hålla sig flexibla och problemfria med sina fordon. Expertrådgivning och servicekvalitet är kännetecknen för Arvals kundengagemang.

 • Varför välja Arval?

  En pålitlig partner

  Som marknadsledare i över 30 år har vi en meritlista som du kan lita på. Våra kontor i 30 länder tar hand om över 1,6 miljoner bilar på vägen. Den stora omfattningen av vår verksamhet innebär att vi kan köpa fordon och tjänster i bulk och överföra besparingarna till dig - vår kund. Vi är också en del av BNP Paribas, en av de största bankerna i världen.

  Vi bryr oss om dig

  Våra dedikerade supportteam tar sig tid att förstå ditt företag. Vi förklarar alla tjänster vi har och identifierar vad som kan hjälpa ditt företag att spara tid och pengar. Vi är här för att hjälpa dig och bryr oss om att leverera bästa möjliga upplevelse.  

  Expertsupport dygnet runt

  I händelse av haveri, i fall du behöver ersättningsfordon eller bara dagligt support finns våra team tillgängliga för att svara på alla dina önskemål på ett sätt som passar dig. Vi är dina oberoende guider, dedikerade till att förenkla och optimera ditt företag.

  "Enastående upplevelse

  Vi erbjuder neutral, opartisk rådgivning inom ett stort antal varumärken. Vi erbjuder också en all-inclusive-upplevelse, men erbjuder dig bara det du behöver. Vi analyserar även dina behov fortlöpande och föreslår ändringar. "

Vi förenklar hela processen för att driva ett affärsfordon. Berätta bara dina behov: så hjälper vi dig att hitta den bästa matchningen. Du behöver bara ha kontakt med oss och en fast månadsfaktura, med inkluderade tjänster som däckbyte och försäkring. Vi kan även anpassa fordonet med ställningar, logotyper eller telematik så att det passar ditt företags behov.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt