Arval Mid Term Rental

Arval Flex

Växer din verksamhet eller behöver du en bil under en kortare period? Med Arval Flex kan vi erbjuda den perfekta lösningen när dina behov förändrats eller kraven på flexibilitet blir fler.

Arval Flex är en flexibel och högkvalitativ lösning för att snabbt tillgodose dina nya fordonsbehov

Flexibilitet

Om du är i behov en bil med kort varsel för att få din verksamhet att fungera har du möjlighet att välja den hyrperiod som passar dina behov. Vi hyr ut bilen i 1 till 24 månader och du har möjlighet att modifiera kontraktet under kontraktstiden om dina behov skulle förändras.

Bekymmersfritt

Du får tillgång till alla Arvals tjänster samt en personlig service under hela hyrperioden. I avtalet ingår service & underhåll, vinterdäck och försäkring. Allt för att göra det så bekymmersfritt som möjligt för dig och ditt företag.

Servicekvalitet

Ett brett utbud av välutrustade elektriska bilar och garanterad snabb leverans. Återlämning av bilen sker på en plats som du bestämmer.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Arval förstår att din verksamhet är dynamisk. För dina tillfälliga anställda, nyanställda under provanställning, konsulter, expats eller för ett kortsiktigt projekt, pilotprojekt eller före leverans: vi anpassar vår hyrbilslösning till din miljö som kan förändras i takt med att din verksamhet förändras. När du behöver en bil är vi öppna och flexibla för att ge dig en nyckelfärdig lösning.

Arval Flex ger dig smidighet för att njuta av alla fördelar med fullserviceuthyrning som uppfyller dina affärsmål, möjligheter och krav. Din Arval Flex hyrbil levereras inom 48 timmar eller på ett datum som du väljer.


Peace of Mind

SE_MTR


Servicekvalitet

Arval Flex erbjuder ett brett urval av elektriska fordon till konkurrenskraftiga priser. Merparten av våra bilar har automatiska växellådor och de flesta är utrustade med dragkrok. Vi har valt ut bilmodeller som är populära bland våra kunder för att du ska bli så nöjd som möjligt. Arval erbjuder snabb leverans av din nya bil och upphämtning samt återlämning sker där ni önskar.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt