Mobility

Mobilitet: Lösningar utöver fyra hjul

 

Arval är en heltäckande mobilitetsleverantör. Ibland behöver din vagnpark mer än bara leverans av fordon. Som en pålitlig partner, och en del av BNP Paribas, kan vi hjälpa dig i varje steg av er mobilitet.

 • 1. FULLSERVICELEASING

  Fullserviceleasing (FSL) är fortfarande vår viktigaste och mest populära mobilitetslösning. Fullserviceleasing är det bättre mobilitetsalternativet jämfört med direktköp, eftersom Arval kan då erbjuda dig hela sortimentet av mobilitetslösningar.

  Företag vill ha flexibla billösningar tillgängligt via de senaste teknologierna och logistik i toppklass, levererad av en långsiktigt mobilitetspartner. Vi tror helt enkelt att outsourcing och leasing av fordon ger företag flest fördelar.

 • 2. NYA MOBILITETSLÖSNINGAR

  Grön vagnpark & elbilar

  Arval hjälper inte bara företag med elfordon utan med hela elektrifieringen av infrastrukturen. En "SMaRT" -revision av din flotta kommer att analysera din bilparkanvändning och behov. Genom vårt partnerskap med New Motion, kan vi installera ladd stationer, på dina arbetsplatser och även hemma hos dina anställda.
   

  Tvåhjulslösningar

  Arval började med cykeldelning som ett erbjudande i Nederländerna och Belgien, och dess framgång kommer snart att lanseras i andra europeiska länder. Cykeldelning erbjuder ett miljövänligt komplement för kort pendling och arbetsresa, en så kallad ”sista-kilometer-lösning”. 

 • 3. GENOMGÅNG AV DIN VAGNPARK

  Vi genomför en analys varje år av din vagnpark. Din Business Manager kommer att utvärdera dina mobilitetsbehov - som täcker allt från geografi, destinationer och affärsstrategi - för att säkerställa att du får bästa möjliga Arval-produkter och tjänster för att uppnå dina mobilitetsbehov.

  Det är Arvals uppdrag att förstå dina behov.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt