saving

Effektivisera och få besparingar på din vagnpark

Arval erbjuder dig en komplett hantering av din vagnpark. Genom att outsourca processerna till oss, hanterar och hjälper vi dina förare och den dagliga administrationen av deras mobilitet. Med över 30 års erfarenhet och tjänster i världsklass ger vi effektivitet och besparingar till din bilflotta och ditt företag.

 • 1. MINSKA KOSTNADER MED ARVAL OUTSOURCING SOLUTIONS

  Arval Outsourcing Solutions (AOS) gör livet för dig som fordonsansvarig så enkelt som möjligt. Vi implementerar de senaste digitala verktygen, bilpolicy och processerna i din verksamhet. Möjligheten för att optimera kostnaderna för din vagnpark - gör outsourcing av vagnparken till Arval ett uppenbart val.

 • 2. DITT DEDIKERADE ACCOUNT TEAM

  Vår unika struktur inkluderar dedikerade Account Teams som servar dig och ditt företag genom att administrera alla frågor runt hanteringen av din vagnpark. Varje Account Team fungerar som ett dedikerat mini leasing företag och säkerställer en hög servicenivå och att vi behåller en bättre närhet till våra kunder än andra aktörer.

  Våra unika Account Teams, nyttjar alla fördelar och styrkor som en stor leasingaktör, samtidigt som det ger våra kunder dedikerad och skräddarsydd lokal service.

  account team

   

 • 3. ARVALS KVALITETSMÅL: STÄNDIG FÖRBÄTTRING

  Effektivitet och kvalitet är nyckeln: vi bryr oss om kvalitet och förbättring av prestation i alla delar av vårt serviceerbjudande. Vi genomför kontinuerliga kvalitetsundersökningar bland våra kunders förare och fordonsansvariga, med Net Promoter Score (NPS). Detta gör att vi kan analysera alla våra produkter och tjänster, för att kontinuerligt utvärdera och veta hur vi ska förbättra vår service.

  improvement

   

 • 4. SALE AND LEASEBACK: ÖVERGÅNG TILL FULLSERVICELEASING

  ”Sale and Leaseback” kan hjälpa dig att i ett steg omvandla din vagnpark till fullserviceleasing. Oavsett om du äger din bilflotta eller har den på finansiell leasing, kan vi erbjuda en attraktiv lösning till att omvandla den till fullserviceleasing. Det är också en attraktiv finansiell lösning för att hjälpa ditt företag att frigöra tid, medel och kapital. 

 • 5. EN DIGITAL VAGNPARK: MY ARVAL OCH ARVALS DIGITALA PRODUKTER

  Vårt rapporteringssystem My Arval ger ditt företag möjlighet att jämföra och analysera nyckeltal och användartrender på månadsbasis. Detta hjälper dig att förbereda din budget och effektiviserar vagnparkshanteringen. Du kan till och med integrera detaljerad information från tredje part, för att få en full överblick av hela din bilflotta.

  Via Arval Active Link, får du uppkopplad data direkt från alla dina fordon i din vagnpark för olika insikter, stöd för uppföljning och planering.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt