Corporate services all-in page image

Varför Arval: en betrodd partner

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar och leasade 1,6 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2022. Varje dag erbjuder över 8 000 Arval-medarbetare i 30 länder flexibla lösningar för att göra resor sömlösa och hållbara för sina kunder, som sträcker sig från stora internationella organisationer till mindre företag och individuella småföretag.

Arval är en av grundarna och medlem i Element-Arval Global Alliance, en världsledare inom vagnparkshanteringsindustrin, med 3 miljoner fordon i 53 länder. Arval grundades 1989 och ägs fullt ut av BNP Paribas. Inom BNP Paribas-gruppen ingår Arval i Retail Banking & Services-divisionen.

 • VARFÖR VÄLJA ARVAL?

  Expertis och service

  Vi jobbar mot alla branscher och företagsverksamheter. Våra Account Teams är erfarna och är till för att hjälpa dig och dina förare i den dagliga hanteringen av vagnparken och dess behov.

  Specialiserade på leasing

  Som en internationell leasingaktör, tillhandahåller vi global expertis som i kombination med vår lokala kundservice omvandlar vagnparksadministration till en värdefull strategisk tillgång.

  Skräddarsydda lösningar

  Att förenkla din vagnparksadministration. Fokus på att TCO gör outsourcing av vagnparksadministration till ett känsligt affärsbeslut. Med över 30 års erfarenhet och tjänster i världsklass ger vi effektivitet och besparingar till din vagnpark.

  Kundnöjdhet

  Varje samarbete baseras på en genomgripande förståelse av ditt företags behov för vagnparken, och att vi håller ett starkt löfte om kvalitet i alla våra tjänster och produkter vi erbjuder dig och dina förare. Vår Account Team-struktur ger dig dedikerade experter; du vet alltid vem du ska kontakta, få kontinuitet i servicen så att du kan bibehålla en väl fungerande vagnpark.

Mobilitetstjänster

image test 2
Mobilitetstjänster
Mobilitetstjänster

Arval stöder dig med allt som rör mobilitet. Vi förstår att det inte bara handlar om bilar och skåpbilar utan om förare och hela ekosystemet för transport, trafiksäkerhet och socialt ansvar.

Läs mer

5 viktiga fokusområden

5 viktiga fokusområden
Arvals kärnvärden är omtanke, expertis och enkelhet. Med detta i åtanke levererar vi en 5-pelars-strategi för vagnparkslösningar som är Mobilitet – Effektivitet och besparingar – Vagnparksrådgivning – Anställdas lojalitet och nöjdhet – CSR. Med Arval kan du delegera hela vagnparkshanteringen till oss, inklusive den dagliga hanteringen av kommunikationen med förare – detta befriar tid för dig att fokusera på din kärnverksamhet. Vårt team av experter kommer att hjälpa dig kontinuerligt med vagnparken och strategiska frågor, som att identifiera rätt typ av fordon och tjänster för ditt företag. Det är Arvals viktiga uppdrag att känna till ditt företags mobilitetsbehov.
Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt