employee loyalty

Arbetstagarlojalitet och förarhantering

Våra tjänster och mobilitetslösningar gör dina förares vardag enklare och effektivare. Få dina anställda att känna sig mer uppskattade med Arval-lösningar.

 • 1. Administration och support för förare

  Den dagliga administrationen och supporten till förare är en komplicerad aspekt av vagnparkshantering. Genom att erbjuda den bästa föraradministrationen får vi dina förare att känna sig uppskattade. Detta hjälper till att förbättra medarbetarnas engagemang och lojalitet.

  Att avlasta ditt företag med daglig vagnparkshantering genom outsourcing, frigör både tid och kostnader för ditt företag, och ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

  Förarnöjdhet

  Vi förstår vikten av nöjda förare och att det påverkar lojaliteten. Vi mäter svar från förare via särskilda undersökningar om vad de tycker om våra tjänster. Vår mätmetod för detta Net Promoter Score (NPS). På Arval ser vi klagomål som en nyttig och värdefull feedback, eftersom de tillåter oss att ständigt förbättra vår service, våra produkter och våra erbjudanden gentemot dig och dina förare.

  employee

 • 2. FOKUSERA PÅ DIN AFFÄRSSTRATEGI, SÅ VI TAR HAND OM VAGNPARKEN

  Arval Outsourcing Solution-lösningar ser till att alla förare får hjälp och support med frågor eller problem. Vårt dedikerade Driver Support betyder att dina förare aldrig är utan hjälp. Driver Support är bemannade av specialister, redo att svara på allt från vad som ingår i leasingavtalet, exempelvis försäkringsärenden och vägassistans.

  Arval kan stödja dig med förarsupporten - låter dig fokusera på den mer strategiska vagnparkshanteringen.

 • 3. BYGG MEDARBETARLOJALITET MED ARVAL PERSONALBIL

  Vi tar hand om dina förare med uppmärksamhet på detaljer och service av hög kvalitet. Vi tror att de kommer att uppskatta det - med sin lojalitet till ditt företag.

  Mobilitet och Samåkning

  Särskilt stadsbor letar efter moderna mobilitetsalternativ, utöver leasing. Integrerad i din personalpolicy ger Car Sharing en attraktiv fördel, särskilt för högpresterande yrkespersoner och jobbkandidater. Detta kan användas för affärs- eller personliga resor, en timme eller för helger. Genom att välja Car Sharing optimerar du beläggningsgraden för dina fordon och placerar ditt företag som en del av delningsekonomin.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt