Arval Connect

Arval Connect : Ta beslut utifrån data

Arval Connect: Data för beslutsfattning

Arval Connect är vår uppkopplade tekniklösning som erbjuder dig vagnparksintelligens som du behöver för att minska kostnaderna, öka effektiviteten och förbättra förares beteenden.

Den stöds av vår intuitiva plattform som kan skräddarsys efter dina behov, och ger tydliga sammanfattningar av viktiga data och varningar baserat på dina definierade krav.

 • 1. Alltid uppkopplat, värnar privatlivet

  Vårt system är byggt på de högsta nivåerna av integritet och kontroll. Alla delar av systemet kan stängas av, beroende på din organisations behov. Affärs- och privata resor kan kvalificeras automatiskt eller manuellt. Naturligtvis är all data som överförs mellan inbyggda enheter och servrar krypterad och Arval Connect följer alla relevanta dataskyddsregler.

 • 2. Hårda fakta, lätt beslut

  Användare av Arval Connect kan se en minskning av bränsleförbrukningen och koldioxidutsläpp med 10-20%. Förarna blir säkrare och underhållskostnaderna sjunker. Med möjlighet till alternativa ruttförslag kan även flottans utnyttjande öka upp till 20%. Och eftersom datatillförseln är sömlöst integrerad med Arval onlinetjänster, minskas också den administrativa arbetsbelastningen.

 • 3. Realtidsdata, frihet att ta beslut

  Arval Connect övervakar ständigt din flotta - för effektivitet, säkerhet och socialt ansvar. Du kan välja att få varningar om ovanlig aktivitet (som fortkörning), för att skydda dina förare och minska risken. Och när det är dags att fatta beslut, producerar Arval Connect webbplattform detaljerade rapporter, med exakt de KPI: er som är relevanta för din flotta. Genom ett API kan du till och med integrera i tredje parts hanteringssystem. Omfattande fordonsdata är bokstavligen nära till hands.

   

 • 4. Hur fungerar det?

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt