Arval Connect

Arval Connect - Ta beslut utifrån data

Arval Connect är vår uppkopplade tekniklösning som erbjuder vagnparksintelligens i en och samma plattform. Arval Connect skräddarsys efter dina behov utifrån den data som du vill se. Få data i realtid och ta beslut direkt som effektiviserar din verksamhet, minskar kostnaderna och förbättrar dina förares körbeteende.

Här finner du vanliga frågor och svar om Arval Connect

 • 1. Smart realtidsdata – för ökad effektivitet

  Arval Connect håller koll på din vagnpark och samlar in data i realtid. Du kan välja att få varningar om avvikande aktivitet (som fortkörning), vilket bidrar till ökad säkerhet för dina förare.

  När det är dags att fatta beslut så levererar och tillhandahåller Arval Connect detaljerade rapporter med exakt de KPI:er som är relevanta för din verksamhet. Genom ett API kan du till och med integrera verktyget i ett tredjepartshanteringssystem. Nu finns all viktig data bara ett klick bort.

 • 2. Optimera körningarna – minska utsläppen

  Med Arval Connect kan användarna se en minskning av bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp med 10-20%. Förarna kör säkrare och underhållskostnaderna sjunker. Med alternativa ruttförslag kan även användandet av vagnparken öka upp till 20%.

  Datan integreras med Arvals onlinetjänster och minskar den administrativa arbetsbelastningen.

 • 3. Hög säkerhet och integritet

  Plattformen är byggd för att värna och beakta förarnas integritet och säkerhet. Alla delar av systemet kan stängas av, beroende på din verksamhets behov. Affärs- och privatresor kan schemaläggas och rapporteras automatiskt eller manuellt.

  Naturligtvis är all data som överförs mellan inbyggda enheter och servrar krypterad och Arval Connect följer alla dataskyddsregler enligt lag.

   

 • 4. Hur fungerar det?

VILL DU VETA MER OM ARVAL CONNECT?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller låt oss kontakta dig.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt