Behärska din budget

Behärska din budget: låt Arval lägga till värde

Arval tar bort oförutsägbarheten att köpa, underhålla och sälja bilar och skåpbilar. Dina betalningar är fasta och vanligtvis lägre än om du betalade för varje kostnadspost separat. Vi fokuserar på dina bilar och skåpbilar så att du kan fokusera på ditt företag.

Vår storlek och vårt förhållande med bilhandlare gör att vi får fordon mycket billigare än någon enskild företagsägare skulle kunna. Vi överför det sparandet till dig och lägger till ett omfattande paket med tjänster i erbjudandet.

 • Bästa valuta för pengarna

  Som småföretagare vill du inte bära risken för värdeminskande tillgångar i din bokföring – låt oss ta den risken. När vi har beräknat den månatliga kostnaden för din nya bil eller skåpbil behöver du inte oroa dig för att hitta medel för att köpa den, underhålla den eller sälja den igen. Istället sammanför vi dessa driftskostnader till en enkel, fast månadsavgift.

  Leasing Köp
  Alla tjänster ingår ✔️
  Kostnadsförutsägbarhet ✔️
  Spara tid från att underhålla fordonet ✔️
  Fakturahantering Fast månadsavgift Variabla kostnader
 • Reducera dina risker

  Arval hjälper dig att budgetera för de bilar du behöver i ditt företag. Du undviker kostnaden på förhand, liksom de service- och underhållskostnader du annars stöter på. Du behöver inte oroa dig för försäljningskostnader när det är dags att lämna tillbaka fordonet. Utöver detta kommer Arval att hålla dig på vägen om något händer med fordonet under kontraktets löptid.

 • Öka din vinst

   

  Vi erbjuder dig mycket mer än du kan hitta hos en lokal bilhandlare. Med Arval blir dina fordonskostnader enkla och transparenta, vilket gör att du kan göra vad du gör bäst: att driva ditt företag. Undvik att köpa eller sälja på den oförutsägbara begagnade bilmarknaden - leasa med Arval, så gör vi allt för dig.

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt