service and maintenance

Service, underhåll och reparation: kvalitet och enkelhet säkerställd

All användning sliter på bilarna, men det behöver inte betyda att det sliter på din verksamhet. Du behöver en omfattande vagnparkslösning som garanterar hög kvalité för hantering av din vagnpark, service och dina förare.

 • 1. Service, underhåll och reparation

  Alla dina företagsbilar får regelbundet service, underhåll och reparationer. Arvals unika struktur hjälper dig med den dagliga vagnparksadministrationen, att fatta bättre beslut och spara pengar (allt för en fast månadshyra).

  Du kan koppla av och låta Arval underhålla dina företagsbilar och utföra nödvändiga reparationer med högsta kvalitet.

 • 2. VI LEVERERAR HÖGSTA KVALITET, SÅ DU KAN FOKUSERA PÅ FÖRETAGET

  Rapportering och rådgivning

  Service, underhåll och reparation är viktiga delar i den totala kostnaden för att ha en bil, som brukar kallas för ”Total Cost of Ownership” (TCO). Med en enda fast avgift ger denna högkvalitativa vagnparkssadministration dig ökad effektivitet och förutsägbarhet. Du har också flexibiliteten att lägga till extra tjänster eller skräddarsydda lösningar om dina behov skulle förändras under kontraktens gång.

  Kvaliteten på tjänsterna garanteras

  Vi har över 1,3 miljoner leasade bilar och tillgång till ett omfattande nätverk av rekommenderade leverantörer. Efter varje underhålls- eller servicehändelse ber vi om feedback och analysera det för att säkerställa att det uppfyller våra strikta servicenivåavtal och kvalitetskrav. Som kund kan du lämna dina synpunkter på de rekommenderade leverantörernas arbete.

  Transparens

  Vi underhåller dina fordon till en fast kostnad. Med endast en faktura är dina underhållskostnader förutsägbara och transparenta.

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt