Man smile

Upptäck Arvals nätverk av verkstäder

Vi utvecklar vårt eget nätverk av partners  genom att noggrant välja dem efter våra kriterier. Våra partners erbjuder dig en optimal upplevelse tack vare vår tekniska och digitala expertis och vår personliga support:  Kvalitetsunderhåll vid varje besök.

ÅTAGANDEN TILL SERVICE AV FÖRARUPPLEVELSEN

 • FÖRSER DIG MED ETT NÄTVERK AV EXPERTER

  Detta nätverk garanterar dig å ena sidan ett snabbt ingripande på alla typer av fordon och för alla typer av reparationer (inklusive komplexa reparationer) och å andra sidan ett reducerat driftstopp för ditt fordon. Din mobilitet bevaras.

 • TYDLIGHET

  Våra partnercenter pryds med skyltarna "Arval Center" vilket gör det lätt att identifiera dem. Genom MyArval hittar du dem med ett enda klick.

 • PRIORITERADE FORDON

  Tid för verkstadsbesök erhålls mellan 2 och 8 dagar. Vi förminskar din tidsåtgång för bättre produktivitet.

 • PERSONLIGARE ERBJUDANDE

  Våra partnercenter har inrättat personliga mottagningsområden, dedikerade mottagnings- och leveransområden, privilegierade väntrum samt tydlig och synlig skyltning. Deras personal tar hand om dig.

 • SNABBA REPARATIONER OCH KONTROLLERADE KOSTNADER

  Partnercentren väljs ut utifrån sin tekniska kapacitet. Deras utrustning kontrolleras i förväg: de garanterar snabba diagnoser och lösningar.

  Avtalen levereras till dem på mindre än 2 timmar med expertfotot (i stället för 2 till 7 dagar).

  Reparationerna bedöms i samordning med Arvals tekniker.

  Med Smart Repair* begränsas reparationstiderna (i genomsnitt under 6 dagar för karosserier) och kostnaderna kontrolleras.

  Tack vare Pick & Collect (hämtning och leverans efter reparationer) sparar du värdefull tid.

 • GARANTERAD KVALITET

  Partnercentren förbinder sig att följa exakta specifikationer och utvärderas av oss med hjälp av  många definierade kriterier. Kvaliteten på tjänsterna övervakas av Arval och genom förarundersökningar. Din nöjdhet är nyckeln!  

 • TYDLIG KOMMUNIKATION

  Våra partnercenter kommer att informera dig om vad som ska repareras och när det är dags att göra det. Du informeras direkt (via e-post, sms eller telefon) om hur reparationen fortskrider och du får en rapport om det utförda arbetet. Låt oss hålla kontakten! 

 • ERSÄTTNINGSFORDON

  Partnercentren åtar sig att erbjuda en lösning för att upprätthålla din mobilitet. De anpassar sig  efter dina behov och den typ av reparation som krävs på ditt fordon. Lämna ditt fordon med sinnesfrid! 

 • METODISKA KONTROLLER INNAN UTLÄMNING

  Vi förutser eventuella haverier, oförutsedda problem och slitage med elektronisk diagnostik. Din säkerhet först!

 • TVÄTT AV DITT FORDON

  När du hämtar din bil är den som ny och har tvättats av proffs. En verklig fördel som sparar tid och minskar dina kostnader.