Insurance and accident management

Försäkring och Olyckshantering

Trafikolyckor kan hända - men med rätt vård, hjälp och stöd kan deras påverkan på ditt företag minimeras. Arval Accident Management är utvecklat med din flotta och förarsäkerhet i åtanke. För att minska kostnaderna, spara tid och se till att dina förare alltid är säkra på vägen.

 • 1. Leaving nothing to chance

  Vi hanterar alla områden inom försäkrings- och olyckshantering, från första anmälan när något har hänt till slutet av hanteringen, vilket minskar påverkan på ditt företag.
  När något händer är Arval här för dina förare och ser till att de är säkra. Arval tillhandahåller samordning med vägassistans 24/7 i händelse av nödvändig hjälp: bogsering eller råd.

  Vi registrerar olycksdatum, omständigheter, organiserar reparation av fordonet i vårt föredragna leverantörsnätverk, inklusive återställning av fordon, och följer upp regelbundet så att dina förare är tillbaka på vägen på kortast möjliga tid .

  Vi hjälper dig sedan med förhandlingar om att få tillbaka ersättning från försäkringsbolaget eller tredje part. 
   

 • 2. HANTERA DIN FÖRSÄKRINGSBUDGET

  Globala pålitliga partners

  Arval samarbetar med både ledande globala och lokala försäkringsbolag för att erbjuda dig fullständig täckning: från obligatoriskt ansvarsförsäkring, egen skada och skydd mot personskador.

  Specifika kundbehov erbjuds av vårt systerföretag, Greenval Insurance, i 17 länder. 

  Riskhantering

  Arval-lösningen inkluderar en konsoliderad vy av dina anspråks kostnader och förlusttrender. Vi levererar global resultatrapportering, hjälper dig att hålla kontrollen över din försäkringsbudget och identifiera förbättringsåtgärder. 

Behöver du information?
Ring oss på 08 – 799 88 90 eller bli kontaktad av oss

Varför Arval

Lita på oss:

En global partner med över 30 års erfarenhet av leasing, vid din sida

Bli vår partner:

våra experter hjälper dig att få den bästa matchningen för dina behov

Vi är här för dig

vi är här när du behöver oss - digitalt eller personligt.

Vi förvaltar, du behåller kontrollen

vi gör hela processen att köra ett fordon lätt